• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 29 maart 2017 t/m 31 maart 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden.

29 mrt t/m 31 mrt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Drie vrouwen die elkaar helpen Helpdesk digitaal 27 maart 2017 t/m 30 maart 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Zowel in bibliotheek Stad als in Buiten en Haven organiseren we wekelijks een gratis digitale helpdesk.

27 mrt t/m 30 mrt

• Inloopspreekuur taal Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 27 maart 2017 t/m 30 maart 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten, Haven en Poort

Voor iedereen die moeite heeft met de Nederlandse taal, een briefje schrijven of een krant of boek lezen. Je kunt je hier ook aanmelden als taalvrijwilliger.

27 mrt t/m 30 mrt

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

VMCA inloopspreekuur belastingvragen Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

Het Gilde (VMCA) helpt u met uw vragen met betrekking tot het invullen van uw belastingpapieren.

• Workshop: e-books lenen en downloaden Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Steeds meer mensen lezen via e-reader, tablet of smartphone. Met uw abonnement heeft u de mogelijkheid om 7 dagen per week 24 uur per dag e-books te lenen en lezen. Deze workshop, alleen voor bibliotheekleden, legt stap-voor-stap uit hoe het lenen en downloaden van e-books precies werkt.

do 30 mrt

• Literaire talkshow Schrijvers on Stage: Verboden Vruchten met Georgina Verbaan en Herman Brusselmans Bekijk details

Literaire talkshow Schrijvers on Stage: Verboden Vruchten met Georgina Verbaan en Herman Brusselmans Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Het thema van de Boekenweek is dit jaar ‘Verboden Vruchten’; iets wel willen, niet mogen en tóch doen. Georgina Verbaan en Herman Brusselmans worden bij Schrijvers on Stage geïnterviewd over hun heimelijke genoegens en hun recent verschenen romans.

• Voorlezen 5-8 jaar Bekijk details

Moeder die een boek voorleest aan haar kind Van 14:00 tot 14:30 | Elke week | Almere Stad

Voorlezen op zondag: Het leukste halfuurtje van de week!

zo 02 apr

• Jeugdvoorstelling 6+: De Sprookjessprokkelaar Bekijk details

Jeugdvoorstelling 6+: De Sprookjessprokkelaar de nieuwe bibliotheek Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Een Sprookjessprokkelaar ... Het klinkt zo mooi! Maar niet altijd gaat het bestaan van een Sprookjessprokkelaar over rozen.

zo 02 apr

• Digitale helpdesk Bekijk details

Drie vrouwen die elkaar helpen Helpdesk digitaal 3 april 2017 t/m 6 april 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

03 apr t/m 06 apr