• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 26 april 2017 t/m 28 april 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden.

26 apr t/m 28 apr

• Workshop: Rennen in Rondjes (4 – 6 jaar) Bekijk details

Workshop: Rennen in Rondjes (4 – 6 jaar) Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Een snelcursus sluipen, achtervolgen en verrassen. Ben je iemand die nooit stil kan zitten? Maak dan op deze actieve manier kennis met theater. Aan het eind van de workshop is er een korte presentatie voor alle ouders/ verzorgers, broers en zussen. In samenwerking met theatergezelschap BonteHond.

wo 26 apr

• - Uitverkocht - TechChicks presenteren: Cospaces / VR 7+ Bekijk details

TechChicks presenteren: Cospaces / VR 7+ Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Poort

Leer ontwerpen in het online 3D tekenprogramma Cospaces. In hele korte tijd leer je je eigen virtuele wereld creëren die je vervolgens met een VR-bril kunt bekijken.

wo 26 apr

• Digitale helpdesk Bekijk details

Drie vrouwen die elkaar helpen Helpdesk digitaal 24 april 2017 t/m 27 april 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Zowel in bibliotheek Stad als in Buiten en Haven organiseren we wekelijks een gratis digitale helpdesk.

24 apr t/m 27 apr

• Inloopspreekuur taal Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 24 april 2017 t/m 27 april 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten, Haven en Poort

Voor iedereen die moeite heeft met de Nederlandse taal, een briefje schrijven of een krant of boek lezen. Je kunt je ook aanmelden als taalvrijwilliger.

24 apr t/m 27 apr

• Jongeren Schaaktoernooi Bekijk details

Jongeren Schaaktoernooi (6 – 16 jr) Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de etalage

Kun je nog maar net schaken of ben je juist al supergoed? Iedereen van 6-16 jaar mag meedoen aan dit schaaktoernooi van de bibliotheek. Voor de beste speler per categorie is er een mooie prijs te winnen.

za 29 apr

• Voorlezen Bekijk details

Moeder die een boek voorleest aan haar kind Van 14:00 tot 14:30 | Elke week | Almere Stad

Voorlezen op zondag: Het leukste halfuurtje van de week!

zo 30 apr

• Jeugdtheater: Hands Up 4+ Bekijk details

Jeugdtheater: Hands Up 4+ Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Ken je dat vingerpoppetje met die oogjes? Dat is Lejo! Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en natuurlijk door zijn optreden in sesamstraat.

zo 30 apr

• Digitale helpdesk Bekijk details

Drie vrouwen die elkaar helpen Helpdesk digitaal 1 mei 2017 t/m 4 mei 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

01 mei t/m 04 mei