Youtube en livestreams

De nieuwe bibliotheek heeft twee kanalen op YouTube: de nieuwe bibliotheek en onze livestream. Op het kanaal 'de nieuwe bibliotheek' komt er elke week één video online. Dit zijn Local HeroesDe 5 en eventueel aftermovies van evenementen in de bibliotheek. Op ons kanaal 'de nieuwe bibliotheek live' kan je onze muzikale bezoekers beluisteren en bekijken.

IdeaHunt

Ideahunt is ons innovatieplatform. Je kunt meedenken over de vernieuwende plannen die wij hebben voor onze bibliotheek. Klik op de afbeelding om mee te denken!

Ideahunt denieuwebibliotheek

Binnenkort...

Sfeerimpressie

Biblyo

Biblyo is onze blogsite. Bibliothecarissen en andere bibliotheekmedewerkers delen hier met passie hun kennis over actuele onderwerpen, schrijven boek-en filmrecensies en geven je handige tips over onze collectie.

Onze social media!

Experimenten