Singer Songwriter: Samora

donderdag 21 maart 2013
Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal
20.00 tot 21.00 uur

Promo singer/songwriter Samora from ROCmedia on Vimeo.

Samora Souprayen is geboren op 5 juni 1991 in Paramaribo, Suriname. Hier groeit zij ook op en ze komt via de kerk en familie in aanraking met muziek. Op het VMBO is ze in een gospelkoor gestapt, waarbij ze met regelmaat leadvocalen op zich nam. Even later nam ze deel aan een disneymusical, waaruit een gedrukte CD volgde. Na schooltijd ging ze dagelijks jammen in een pianowinkel, waar ze kennis maakte met een aantal landelijke songfestivalwinnaressen. Hieruit werd een kerstkoor gestart, waar Samora ook een periode in zong.

In 2005 verhuist Samora naar Almere, Nederland. Hier deed ze mee aan een aantal lokale talentenjachten, waarbij ze een aantal prijzen in de wacht sleepte. Kort hierna ging zij stage lopen bij Quan Records, waar ze veel leerde op muzikaal vlak. Intussen werkte Samora hard aan haar solorepertoire.

2009 is het jaar waar zij in contact komt met Iyobel en Rashanto en ze zingt voor een jaar in reggaeband District Lyons. Rond deze periode komt zij ook in contact met GoodSickBeats die producties voor haar gaat maken. 2011 is het jaar waarin haar eerste tape het levenslicht zal zien.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservicebalie of te kopen via Ideal.

Kosten: Leden € 6,50 | niet-leden € 8,50

Kaarten:

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalies in de nieuwe bibliotheek of direct via iDeal

Koop kaarten via iDeal

 

Terug naar het agenda overzicht

Singer Songwriter: Samora