DebatCafé voor jongeren: smart society

woensdag 10 april 2013
Bibliotheek Stad, nieuwscafé
20.00 tot 22.00 uur

De bibliotheek is allang geen plek meer waar je alleen boeken leent. Je kunt er studeren, gamen, werken, internetten, koffie drinken, piano spelen, bladen doorkijken, naar de film of een concert, debatteren ... Kortom: de bibliotheek is inmiddels een huiskamer van de stad, een huiskamer waar altijd jongeren te vinden zijn. Daarom gaan we drie keer per jaar een DebatCafé speciaal voor jongeren organiseren.

Op woensdagavond 10 april is er in samenwerking met Windesheim Flevoland en Smart Society een DebatCafé over jouw bibliotheek. Wat vind je van de studieplekken en waarom studeer je in de bibliotheek? Wat vind je fijn en wat mis je? Misschien heb je ideeën hoe het nog beter kan.

Ben je leerling van ROC of Windesheim, dan mag je deze avond niet missen. Studeer je niet, maar ben je toch regelmatig in de bibliotheek te vinden? Dan mag je deze avond ook niet missen!

Het debat wordt geleid door Elisabeth van den Hoogen (BNR radio en Omroep Flevoland) en Danielle van Zuylen (new urban creative) gaat een speciale sessie met ons doen ...

In ons panel: Giannis Koutsengos (student Windesheim), Raymond Versteegh (Smart Society) en Chris Wiersma (directeur de nieuwe bibliotheek) en Alaeddine Touhami en Johan Bouwmeester (gemeente Almere).

Kom langs en praat mee!
Tijd: 20.00 - 22.00 uur in het nieuwscafé. Met live muziek!
Zorg dat je op tijd binnen bent, om 20.00 uur sluiten de deuren.

Terug naar het agenda overzicht

DebatCafé voor jongeren: smart society