MuziekWeb

Natuurlijk heeft de nieuwe bibliotheek een flinke muziekcollectie. Maar hebben wij het niet, dan biedt MuziekWeb uitkomst. Via de catalogus kunt u direct lenen uit hun enorme collectie: meer dan 400.000 cd's!

Ziet u in onze catalogus een cd met daarbij het logo van muziekweb? Klik dan op de Aanvragen-knop. De cd ligt binnen een paar dagen voor u klaar. 

MuziekwebLuister: online luisteren naar zo'n 4,5 miljoen tracks!
Muziekwebluister is een streaming muziekdienst voor bezoekers van de bibliotheek. U kunt ermee luisteren naar de complete cd-collectie van Muziekweb. U vindt er o.a. de nieuwste releases en ontdekt er nieuwe muziekstijlen.

Origineel werk
Meer dan de helft van de tracks op Muziekwebluister bestaat uit werk dat u op andere muzieksites niet zult vinden. Het aanbod omvat diverse muziekstromingen: popmuziek, klassiek, jazz, wereldmuziek, Nederlandstalige muziek, etc. Daarnaast biedt Muziekwebluister een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.

Alleen in de bibliotheek
Muziekwebluister is voorlopig exclusief en gratis beschikbaar op de meeste publiekscomputers in de bibliotheek (zie de link op de beginpagina ervan) en zeker op de computers op de afdeling Beeld en Geluid in Stad. U kunt uw eigen koptelefoon inpluggen.