Gastlenen in de vakantie!

30 juni

Op vakantie in Nederland en toch niet voldoende lees-, kijk- of luistervoer meegenomen? Dan is uw bibliotheekpas heel handig! In bijna iedere bibliotheek in Nederland krijgt u op vertoon van uw eigen ledenpas een gastenpas waarmee u meteen kunt lenen. Uiteraard brengt u de geleende boeken, dvd’s, cd's terug naar die leuke bibliotheek vlak aan zee, op een van de waddeneilanden of bij die in de Limburgse heuvels. Op termijn is het de bedoeling dat u overal en altijd in Nederland kunt lenen met uw Almeerse bibliotheekpas.

Gastlenen kan wanneer u over een basisabonnement of een klein abonnement beschikt. Klik hier en bekijk het filmpje voor meer informatie.

En een laatste vakantietip: kijk ook eens op vakantiebieb.nl of op www.bibliotheek.nl/e-books

Gastlenen in de vakantie!