Vacature: bibliothecarissen op invalbasis

15 maart
De nieuwe bibliotheek Almere, met vier vestigingen en 135 medewerkers, is een dynamische organisatie waarin de klant (van jong tot oud) centraal staat. Per jaar lenen we zo’n 1,2 miljoen boeken en andere media uit aan onze 66.000 leden. Jaarlijks bezoeken meer dan 1.000.000 mensen onze vestigingen. De traditionele bibliotheek heeft in Almere plaatsgemaakt voor een veelzijdige bibliotheek die klanten verrassen en inspireren als belangrijke uitgangspunten heeft. Naast de studie- en uitleenfunctie organiseert de bibliotheek tal van evenementen zoals workshops, gamecompetities en gevarieerde voorstellingen in de theaterzaal. De nieuwe bibliotheek Almere: verrassend, veelzijdig en inspirerend.

Ter ondersteuning van ons inlichtingenteam zoeken wij

bibliothecarissen op invalbasis

Als bibliothecaris werk je bij het inlichtingenteam van de bibliotheek. Daar zorg je samen met je collega’s voor het beantwoorden van vragen en het adviseren van onze klanten. Dit vraagt om een goede samenwerking en teamspirit! Daarbij heb je klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Je wordt als bibliothecaris ingezet in de bibliotheken van Stad, Haven en Buiten. De bibliotheken in Haven en Buiten zijn geopend van maandag t/m zaterdag, Poort op maandag t/m vrijdag en de bibliotheek in Stad is zeven dagen per week geopend. De openingstijden variëren van ’s morgens 9.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur. In ieder geval ben je veel en flexibel inzetbaar, vooral tijdens schoolvakanties en in de weekenden.

Functie-eisen
Voor deze functie vragen wij een afgeronde relevante opleiding als bibliothecaris, minimaal op mbo-niveau en heb je aantoonbare ervaring in het werken met digitale informatiedragers.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een flexibele werkkring in een dynamische organisatie. Het uurloon voor 23-jarigen en ouder bedraagt minimaal € 12,37 (mogelijk minder indien de jeugdschaal van toepassing is) en maximaal € 16,87. In eerste instantie werk je via een uitzendbureau.

Interesse?
Stuur je motivatie en je cv vóór 31 maart 2017 bij voorkeur per mail naar vacature@denieuwebibliotheek.nl of per post naar de nieuwe bibliotheek, afdeling HR, Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere. Wil je meer informatie over de bibliotheek, kijk dan op www.denieuwebibliotheek.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw H. Dekter, manager bibliotheken op nummer 06 – 4292 1200.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature: bibliothecarissen op invalbasis