Vacature: programmeur exposities

14 maart
De nieuwe bibliotheek Almere biedt een inspirerende mix van analoge en digitale informatie, workshops en culturele programmering. Met de hoofdvestiging in Almere Stad, de filialen in de stadsdelen Buiten en Haven en het servicepunt in Poort, is de bibliotheek een dynamische organisatie waarin de klant (van jong tot oud) centraal staat. Jaarlijks begroeten we ruim 1,1 miljoen mensen in onze vestigingen; de bibliotheek heeft 65.000 leden. De nieuwe bibliotheek Almere is verrassend, veelzijdig en inspirerend.

In verband met het vertrek van een collega zoeken we z.s.m.een programmeur exposities voor 14 uur per week.

de functie
Als programmeur houd je je voornamelijk bezig met het organiseren van de exposities van kunst in alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek, zowel voor publiek als voor collega’s in de backoffice. Je maakt een jaarplanning van de exposities, en organiseert publieksopeningen wanneer er een nieuwe expositie van start gaat. Daarnaast organiseer je workshops in de leeftijdscategorie 4
tot 88 jaar, dit in nauwe samenwerking met je mede-programmeurs en in overleg met de manager Educatie & Cultuur en de manager Bibliotheken. Je onderhoudt contacten met kunstenaars en andere culturele instellingen in Almere.

de functie-eisen
Je hebt een achtergrond op het gebied van kunst & cultuur en hebt uiteraard affiniteit met beeldende kunst en de kunstwereld. Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en hebt een groot inlevingsvermogen. Je hebt een uitgebreid (cultureel) netwerk in Almere of bent in staat deze binnen korte tijd op te bouwen en te onderhouden. Je werkt graag zelfstandig en bent flexibel in het indelen van je werk(tijden).

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is conform schaal 6 CAO Openbare Bibliotheken en bedraagt minimaal € 1.957,- en maximaal € 2.668,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Daarnaast kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, opleidingsmogelijkheden en een vaste eindejaarsuitkering van 2,25%. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract.

Informatie en sollicitatie
Stuur je motivatie en cv vóór 27 maart 2017 naar vacature@denieuwebibliotheek.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jannemieke van Leeuwen, Manager Educatie & Cultuur, j.vanleeuwen@denieuwebibliotheek.nl. Voor meer informatie over de bibliotheek verwijzen we je naar www.denieuwebibliotheek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature: programmeur exposities