Online YA-leesclubs

Online YA-leesclubs

Of je nu een paar boeken per week verslindt of op random momenten boeken leest, samen lezen maakt het nóg leuker. En daar hebben wij iets voor bedacht: online Young Adult leesclubs! Natuurlijk maken we het je zo makkelijk mogelijk. Met e-books zodat je er niet eens de deur voor uit hoeft én overal en altijd kunt lezen. En met kant-en-klare quizvragen bijvoorbeeld. Hieronder vind je nu twee verschillende categorieën maar we zijn hard aan het werk om nieuwe toe te voegen. Houd dus zeker deze pagina en onze socials in de gaten terwijl je met 'You are the peanut to my butter' of 'You are the pop to my corn' start. Veel plezier!


WELKE YOUNG ADULT ONLINE LEESCLUB KIES JIJ?

You are the peanut to my butter

Houden jij en je leesvriendinnen (vrienden mag ook) wel van een good old dosis zoetsappigheid op zijn tijd? Verslinden jullie feelgood romans bij de vleet? En zeg eens eerlijk, jullie worden zeker allemaal standaard heel iets verliefd op de hoofdpersoon? Dan is deze categorie Young Adult boeken echt iets voor jullie!

Zoeter dan zoet, zwijmelen bij de vleet en genieten van een lekker voorspelbaar 'happy end'. Uiteraard hebben we allerlei goodies voor je bij elkaar gezocht zodat je direct je vrienden en jezelf aan het lezen kunt zetten, om over een paar weken lekker met de club een avondje los te gaan over die toffe boeken. Klinkt best heel goed toch? Let's go! 

You are the pop to my corn

Hebben jij en je vrienden een voorliefde voor verfilmde boeken? Zodat je eerst het boek kunt lezen en daarna nog eens van het verhaal kunt genieten via Netflix? En dat je dan, hoewel je weet dat het zo gaat, je toch iedere keer weer verbaast over het feit dat de film/serie anders is dan het boek... Wij snappen dat. Of heb jij juist een voorkeur voor andersom? Eerst de film en dan het boek?

Anyway, deze online Young Adult boekenclub is het helemaal hoor. Zoek niet verder.We hebben drie toppertjes voor je bij elkaar gezocht: boeken die je ook op Netflix kunt vinden. Kun je zelf kiezen wat je eerst doet, lezen of kijken. Uiteraard hebben we allerlei goodies voor je bij elkaar gezocht zodat je direct je vrienden en jezelf aan het lezen kunt zetten, om over een paar weken lekker met de club een avondje los te gaan over die toffe boeken. Klinkt best heel goed toch? Let's go!