• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 28 juni 2017 t/m 30 juni 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden.

28 jun t/m 30 jun

• ROOTS: peutervoorlezen Bekijk details

ROOTS festival Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Stad

Kinderen van 1 tot 4 jaar worden voorgelezen uit boeken waarin kinderen van kleur een hoofdrol spelen.

• Workshop: e-books lenen en downloaden Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Steeds meer mensen lezen via e-reader, tablet of smartphone. Met uw abonnement heeft u de mogelijkheid om 7 dagen per week 24 uur per dag e-books te lenen en lezen. Deze workshop, alleen voor bibliotheekleden, legt stap-voor-stap uit hoe het lenen en downloaden van e-books precies werkt.

• ROOTS: Black Women Talk Bekijk details

ROOTS: Black Women Talk Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Cherish Rose leidt een gesprek met drie vrouwen die hun positie als zwarte vrouw bewust aankaarten in hun werk: Anousha Nzume, Marjorie de Cunha en Sandy Bosmans.

• ROOTS: seminar ‘Diversiteit op de arbeidsmarkt’ Bekijk details

Seminar 'diversiteit op de arbeidsmarkt' Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Gastheer Mo Hersi interviewt George Arakel en Otwien Vlieri.

vr 30 jun

• ROOTS: film ‘I Am Not Your Negro’ Bekijk details

ROOTS: I Am Not Your Negro Van 19:00 tot 22:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Regisseur Raoul Peck verbeeldt het nooit afgemaakte boek van schrijver en kritisch denker James Baldwin.

za 01 jul

• Voorlezen Bekijk details

Moeder die een boek voorleest aan haar kind Van 14:00 tot 14:30 | Elke week | Almere Stad

Voorlezen op zondag: Het leukste halfuurtje van de week!

zo 02 jul

• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 5 juli 2017 t/m 7 juli 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

05 jul t/m 07 jul

• Pop-up speeltuin Cocon 1+ Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Poort

Kom kruipen, kroelen, rollen en woelen in onze pop-up speeltuin!

wo 05 jul

• Voorlezen Bekijk details

Voorlezen op zondag: Het leukste halfuurtje van de week!

zo 09 jul