• Nieuwe abonnementen en tarieven

Een abonnement per maand afsluiten? Dat kan nu! Per 1 juli introduceren wij twee nieuwe abonnementen: Top (boetevrij lenen!) en Basis (de goedkopere variant). Beide abonnementen kun je per maand afsluiten. Handig voor als je op vakantie gaat of boeken tijdelijk nodig hebt voor je werk of studie.

En wist je dat je tot en met je 17e gratis lid bent én boetevrij leent? Klik door de tabs om de verschillende abonnementen en mogelijkheden door te lezen.

Op deze pagina vind je binnenkort ervaringen met de nieuwe bieb van klanten én niet-klanten. Verhalen over en van de bieb!

• Wat kun je met een Top abonnement?

- Boetevrij lenen!
    - 20 items per keer lenen
    - Gratis reserveren
    - Onbeperkt gratis pc gebruik
    - ZEPservice: een jaar lang gratis betrouwbare en relevante informatie in een handig overzicht.

Je hebt al een Top abonnement voor € 5,50 per maand (voor volwassenen tussen de 25 en 64 jaar).

• Wat kun je met een Basis abonnement?

- Het voordelige abonnement
    - 10 items per keer lenen
    - 10 e-books per keer lenen
    - 1 uur per dag gratis pc gebruik
    - Reserveren: € 0,25 per item
    - Boete: € 0,30 per item per dag

Je hebt al een Basis abonnement voor € 4,30 per maand (voor volwassenen tussen de 25 en 64 jaar).

• Wat kun je met een Jeugd abonnement?

- Boetevrij lenen!
    - 10 items per keer lenen
    - 10 e-books per keer lenen
    - Reserveren: € 0,25 per item
    - 1 uur per dag gratis pc gebruik, daarna  € 2,- per uur.

Ben je tussen de 0 en 17 jaar? Dan ben je gratis lid!

Vakantielezen?

Ga je op vakantie en heb je zin om een flinke stapel boeken mee te nemen? Dat kan! Sluit een maandabonnement af en leen gelijk je favoriete boeken.

Wat doen onze klanten: Ocean

Dit is Ocean. Hij komt om de week naar de bieb om te kijken of het nieuwste Walking Dead boek er al ligt. Alle andere heeft hij al uitgelezen ...

Gratis en boetevrij lenen

Ben je tussen de 0 en 17 jaar? Dan ben je gratis lid én leen je boetevrij. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan gauw in!

Wat doen onze klanten?

Elke woensdag is deze dame in de bieb te vinden, nadat ze boodschappen heeft gedaan op de markt: "Dit is een dagje voor mezelf''. In het weekend gaat ze graag naar de film, ze weet altijd wat er te doen is binnen Almere, is op de hoogte wat nieuws betreft en ze is erg blij met onze bibliotheek. Fijn om te horen!

Artikel in Almere deze Week

Afgelopen week voelde journalist Robert Mienstra onze directeur, Chris Wiersma, aan de tand over de nieuwe tarieven en abonnementen. Het resultaat van dit interview lees je hier

Welk abonnement past bij mij?

Benieuwd naar wat welk abonnement precies kost? Je ziet het in de afbeelding hieronder. Daarnaast hebben we ook nog een Lokaal Digitaal abonnement. Met dit abonnement, dat € 42,- per jaar kost, kun je alléén e-books lenen (onbeperkt). Dat doe je via onlinebibliotheek.nl/e-books. Je kunt maximaal 10 items tegelijk op je apparaat bewaren.