Het nieuwe filmhuis

Wat je kunt verwachten

het nieuwe filmhuis

Als filmtheater bestaat het nieuwe filmhuis sinds 2013 en daarmee zijn we één van de jongste filmhuizen van Nederland. Met vier filmvoorstellingen per week programmeren we de nieuwste arthouse films in een moderne filmzaal. We hebben een relatief kleine, maar gezellige zaal met 112 stoelen, de modernste apparatuur en zelfs de mogelijkheid tot het vertonen van 3D-fims.

In de schoolvakanties draaien we kinderfilms en regelmatig zijn er reprises van eerder vertoonde kassuccessen. Ook organiseren we cursussen en workshops op het gebied van film en filmeducatie.

Filmstrippenkaart

Ben je een enorme filmliefhebber? Koop dan onze filmstrippenkaart en ga voordelig naar de film in ons filmhuis! Ben je lid? Dan betaal je voor tien films maar € 67,50. Niet-leden betalen voor tien films € 81,-. De filmstrippenkaart is te koop bij de klantenservicebalies in alle vier de bibliotheken. Wil je meer weten, dan kun je daar ook terecht!

• Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes (NL) Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes is een hartveroverend fraaie én spannende animatiefilm met liefdevolle details.

vr 04 jan

Van 19:30 tot 21:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Bohemian Rhapsody is een ode aan de Engelse rockgroep Queen, hun muziek en hun extravagante leadzanger Freddie Mercury.

vr 04 jan

Van 14:00 tot 16:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

za 05 jan

Van 19:30 tot 21:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

di 08 jan

Van 10:00 tot 12:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 09 jan

Van 19:30 tot 21:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

IJzersterk , spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

vr 11 jan

Van 14:00 tot 15:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

za 12 jan

Van 19:30 tot 21:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

di 15 jan

Van 10:00 tot 11:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 16 jan

• Cold War Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Mooi geschoten zwart-wit film over een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd.

vr 18 jan