Het nieuwe filmhuis

Wat je kunt verwachten

het nieuwe filmhuis

Als filmtheater bestaat het nieuwe filmhuis sinds 2013 en daarmee zijn we één van de jongste filmhuizen van Nederland. Met vier filmvoorstellingen per week programmeren we de nieuwste arthouse films in een moderne filmzaal. We hebben een relatief kleine, maar gezellige zaal met 112 stoelen, de modernste apparatuur en zelfs de mogelijkheid tot het vertonen van 3D-fims.

In de schoolvakanties draaien we kinderfilms en regelmatig zijn er reprises van eerder vertoonde kassuccessen. Ook organiseren we cursussen en workshops op het gebied van film en filmeducatie.

Filmstrippenkaart

Ben je een enorme filmliefhebber? Koop dan onze filmstrippenkaart en ga voordelig naar de film in ons filmhuis! Ben je lid? Dan betaal je voor tien films maar € 67,50. Niet-leden betalen voor tien films € 81,-. De filmstrippenkaart is te koop bij de klantenservicebalies in alle vier de bibliotheken. Wil je meer weten, dan kun je daar ook terecht!

Van 14:00 tot 16:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Mooi acteursdrama over liefde, bedrog, vertrouwensbanden en hoe het verleden in het heden doorspeelt.

za 03 nov

Van 19:30 tot 21:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

di 06 nov

Van 10:00 tot 12:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 07 nov

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Met vier Gouden Kalveren bekroonde film over Nederlands grootste verzetsheld, Walraven van Hall.

vr 09 nov

• City Food & Film Festival Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

City Food & Film Festival gaat on tour. Na drie succesvolle jaren in Den Bosch, is nu het moment om de populaire en smaakvolle combinatie van film en eten op reis te sturen.

za 10 nov

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

di 13 nov

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 14 nov

Van 19:30 tot 21:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Intrigerend portret van de Amerikaanse droom waarbij de artiest Elvis Presley als metafoor gebruikt wordt voor de opkomst en ondergang van deze droom.

vr 16 nov

Van 14:00 tot 15:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal