Het nieuwe filmhuis

Wat je kunt verwachten

het nieuwe filmhuis

Als filmtheater bestaat het nieuwe filmhuis sinds 2013 en daarmee zijn we één van de jongste filmhuizen van Nederland. Met vier filmvoorstellingen per week programmeren we de nieuwste arthouse films in een moderne filmzaal. We hebben een relatief kleine, maar gezellige zaal met 112 stoelen, de modernste apparatuur en zelfs de mogelijkheid tot het vertonen van 3D-fims.

In de schoolvakanties draaien we kinderfilms en regelmatig zijn er reprises van eerder vertoonde kassuccessen. Ook organiseren we cursussen en workshops op het gebied van film en filmeducatie.

Filmstrippenkaart

Ben je een enorme filmliefhebber? Koop dan onze filmstrippenkaart en ga voordelig naar de film in ons filmhuis! Ben je lid? Dan betaal je voor tien films maar € 67,50. Niet-leden betalen voor tien films € 81,-. De filmstrippenkaart is te koop bij de klantenservicebalies in alle vier de bibliotheken. Wil je meer weten, dan kun je daar ook terecht!

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

BlacKkKlansman is een film vol humor en overdrijvingen, maar aan het einde worden de bedoelingen van Lee duidelijk en blijf je als kijker verslagen achter. Kijken!

vr 19 okt

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

za 20 okt

di 23 okt

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 24 okt

• PeuterBios: Stip en Vlek Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Beleef je allereerste bioscoopervaring in de PeuterBios. Elke laatste donderdag van de maand.

do 25 okt

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

vr 26 okt

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

za 27 okt

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

di 30 okt

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 31 okt

• Halloween Fright Night: Hereditary Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Is Hereditary de engste film ooit? Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt. You better brace yourself!

wo 31 okt