Het nieuwe filmhuis

Wat je kunt verwachten

het nieuwe filmhuis

Als filmtheater bestaat het nieuwe filmhuis sinds 2013 en daarmee zijn we één van de jongste filmhuizen van Nederland. Met vier filmvoorstellingen per week programmeren we de nieuwste arthouse films in een moderne filmzaal. We hebben een relatief kleine, maar gezellige zaal met 112 stoelen, de modernste apparatuur en zelfs de mogelijkheid tot het vertonen van 3D-fims.

In de schoolvakanties draaien we kinderfilms en regelmatig zijn er reprises van eerder vertoonde kassuccessen. Ook organiseren we cursussen en workshops op het gebied van film en filmeducatie.

Filmstrippenkaart

Ben je een enorme filmliefhebber? Koop dan onze filmstrippenkaart en ga voordelig naar de film in ons filmhuis! Ben je lid? Dan betaal je voor tien films maar € 67,50. Niet-leden betalen voor tien films € 81,-. De filmstrippenkaart is te koop bij de klantenservicebalies in alle vier de bibliotheken. Wil je meer weten, dan kun je daar ook terecht!

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Messcherpe dialogen en grappige imitaties staan, zoals in de eerdere delen op het menu. Misschien wel de beste van drie. Op naar deel vier: The Trip to France!

vr 17 aug

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

za 18 aug

di 21 aug

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 22 aug

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden. Love, Simon is bovenal een hartverwarmend coming-of-age-verhaal.

vr 24 aug

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

za 25 aug

di 28 aug

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

wo 29 aug

• The Happy Prince Bekijk details

Van 19:30 tot 21:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Mooie kunstenaarsportret over de beroemde Engelse schrijver Oscar Wilde.

vr 31 aug

• The Happy Prince Bekijk details

Van 14:00 tot 15:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Mooie kunstenaarsportret over de beroemde Engelse schrijver Oscar Wilde.

za 01 sep