Kinderagenda

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 1 juli 2019 t/m 4 juli 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

01 jul t/m 04 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 8 juli 2019 t/m 11 juli 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

08 jul t/m 11 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 15 juli 2019 t/m 18 juli 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

15 jul t/m 18 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 22 juli 2019 t/m 25 juli 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

22 jul t/m 25 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 29 juli 2019 t/m 1 augustus 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

29 jul t/m 01 aug

• Hackerroom (12-18 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, Hackerroom

Ga de uitdaging aan en probeer binnen een uur te ontsnappen uit de Hackerroom!

vr 02 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 5 augustus 2019 t/m 8 augustus 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

05 aug t/m 08 aug

• LEGO Story Starter (6-8 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, jeugdafdeling

Bouw je eigen stripverhaal met LEGO!

ma 05 aug

• Hackerroom (12-18 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, Hackerroom

Ga de uitdaging aan en probeer binnen een uur te ontsnappen uit de Hackerroom!

vr 09 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 12 augustus 2019 t/m 15 augustus 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

12 aug t/m 15 aug