Kinderagenda

• Jeugdtheater 2+: Een huis voor Harry Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Voorstelling gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2019 over Harry de huiskat die het liefste binnen zit. En als hij dan een keer buiten is verdwaalt hij hopeloos.

zo 27 jan

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

28 januari 2019 t/m 31 januari 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

‘Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

28 jan t/m 31 jan

Boeken die worden voorgelezen aan peuters Van 10:30 tot 11:30 | Almere Stad

Tijdens de Nationale Voorleesdagen lezen we voor uit het Prentenboek van het jaar 'Een huis voor Harry'. Na aflopen knutselen we samen een vlinder.

di 29 jan

wo 30 jan

Boeken die worden voorgelezen aan peuters Van 10:30 tot 11:30 | Almere Buiten

wo 30 jan

do 31 jan

Boeken die worden voorgelezen aan peuters Van 10:30 tot 11:30 | Almere Haven

vr 01 feb

• Jeugdtheater 6+: Musical in 1 dag Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Word in één middag een super-musicalster. Vanaf 11.30 uur gaan we in bibliotheek Stad de liedjes, dansjes en tekst leren van onze eigen musical. Om 15.00 uur treden we daar op voor publiek!

zo 03 feb

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

4 februari 2019 t/m 7 februari 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

04 feb t/m 07 feb

• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 2 januari 2019 t/m 31 december 2019 | Almere Stad, Buiten en Haven

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden.

02 jan t/m 31 dec