Kinderagenda

• Jeugdtheater 6+: Jan de Tovenaarsleerling Bekijk details

Van 15:00 tot 15:50 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Muzikale en interactieve voorstelling over Jan op zoek naar het geluk.

zo 08 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

9 december 2019 t/m 12 december 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben' is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod van de stad.

09 dec t/m 12 dec

• Jeugdtheater 4+: Spin en Spook Bekijk details

Van 15:00 tot 15:50 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Een verhaal over bang zijn en over vriendschap sluiten met je monsters.

zo 15 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

16 december 2019 t/m 19 december 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

16 dec t/m 19 dec

• Born to Read: voorlezen in het Engels Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Almere Stad | jeugdafdeling

Voorlezen in het Engels: elke derde zaterdag van de maand in bibliotheek Stad.

za 21 dec

• Jeugdtheater 2+: Dribbel leest voor Bekijk details

Van 15:00 tot 15:50 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Iedereen kent het vrolijke gele hondje met de bruine vlekken, Dribbel. Vandaag komt Dribbel zelf voorlezen uit zijn boeken en neemt hij je mee op avontuur! Na afloop is er een meet & greet met Dribbel!

zo 22 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

23 december 2019 t/m 26 december 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

23 dec t/m 26 dec

• CoderDojo: programmeren en zelf games maken (10 – 14 jaar) Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Stad, jeugdafdeling

CoderDojo Almere gaat van start! Bij CoderDojo leer je alles over programmeren; websites, games, apps of zelfs robots! Ben jij tussen de 10 en 14 jaar en super geïnteresseerd in zelf games maken en programmeren? Ga dan aan de slag met uitdagende projecten. CoderDojo is een keer per maand op zaterdag aanwezig in bibliotheek Stad.

za 04 jan

• CoderDojo: programmeren en zelf games maken (10 – 14 jaar) Bekijk details