Kinderagenda

• Jeugdtheater 5+: Baas boven baas Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Spannend, humoristisch en leerzaam verhaal over helden, dappere daden en opkomen voor wie je lief is.

zo 05 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 6 mei 2019 t/m 9 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

06 mei t/m 09 mei

• Jeugdtheater 6+: Amboula Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

De Tunesische acteur kwam in Achref Adhadhi in 2015 voor de liefde naar Nederland kwam. Nu bouwt hij in Utrecht zijn leven en vriendschappen opnieuw op. In deze voorstelling onderzoekt hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit.

zo 12 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 13 mei 2019 t/m 16 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

13 mei t/m 16 mei

• Jeugdtheater 4+: Aadje piraatje viert feest Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Ga samen met Aadje, alle andere piraten aan boord en acteur Ton Meijer op reis en beleef de leukste avonturen.

zo 19 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 20 mei 2019 t/m 23 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

20 mei t/m 23 mei

• Jeugdtheater 2+: Het circus gaat beginnen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Het circus gaat beginnen! Applaus! Maar... waarom gebeurt er niks? Waar zijn de artiesten?

zo 26 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 27 mei 2019 t/m 30 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

27 mei t/m 30 mei

• Jeugdtheater 6+: De trommel vertelt Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Ooit kreeg de vader van Adrie, op een van zijn reizen in Afrika, een pratende trommel. Als je goed luistert kun je horen wat hij vertelt.

zo 02 jun

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 3 juni 2019 t/m 6 juni 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

03 jun t/m 06 jun