Kinderagenda

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

9 maart 2020 t/m 12 maart 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben' is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod van de stad.

09 mrt t/m 12 mrt

• Voorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 10 maart 2020 t/m 13 maart 2020 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 22 januari tot en met 1 februari) zijn er na het voorlezen leuke knutselmomenten! We lezen voor uit Prentenboek van het Jaar 2020: Moppereend. Daarna knutselen we een eendje van papier. Kom je ook?

10 mrt t/m 13 mrt

• Jeugdtheater 4+: De trommel vertelt Bekijk details

Van 15:00 tot 15:50 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Ooit kreeg Adrie's vader een pratende trommel. En die trommel vertelde hem verhalen. Als je goed luistert kun jij ook horen wat hij vertelt.

zo 15 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

16 maart 2020 t/m 19 maart 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

16 mrt t/m 19 mrt

• Muziek op Schoot (2+) Bekijk details

Little cute asian girl playing the maracas, preschool play group Van 10:30 tot 11:15 | Bibliotheek Poort

Kom zingen, spelen en dansen met je dreumes of peuter.

ma 16 mrt

• Voorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 17 maart 2020 t/m 20 maart 2020 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

17 mrt t/m 20 mrt

• Born to Read: voorlezen in het Engels Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Almere Stad | jeugdafdeling

Voorlezen in het Engels: elke derde zaterdag van de maand in bibliotheek Stad.

za 21 mrt

• Jeugdtheater 2+: Nijntje op de fiets Bekijk details

Van 15:00 tot 15:50 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Nijntje pakt haar fiets en gaat op pad. Wat ziet ze allemaal onderweg?

zo 22 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

23 maart 2020 t/m 26 maart 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

23 mrt t/m 26 mrt