Kinderagenda

• CoderDojo (10-14 jaar) Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Stad, het nieuwe lokaal

Zelf games leren maken en leren programmeren. Dat kan bij CoderDojo in bibliotheek Stad.

za 01 aug

• Maak kennis met de Ozobot (6-9 jaar) Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Haven

Maak kennis met de Ozobot, de kleinst programmeerbare robot.

ma 03 aug

• Film: De Wraak van de Ninja (6+) Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Alex wordt op school gepest en is bovendien hopeloos verliefd op Jessica, het mooiste meisje van de school. Wanneer hij voor zijn verjaardag een levende Ninja-pop krijgt komt heel zijn leven op zijn kop te staan.

ma 03 aug

• Vakantieavonturen met KLEURinCULTUUR (9-12 jaar) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Stad, de binnentuin

Verzin, samen met KLEURinCULTUUR, de mooiste vakantieavonturen aan de hand van collages, tijdschriften, tekeningen etc.

• Vakantieavonturen met KLEURinCULTUUR (9-12 jaar) Bekijk details

Van 12:30 tot 13:30 | Bibliotheek Stad, de binnentuin

• Film: De Griezelbus (9+) Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

De Griezelbus, naar de gelijknamige boeken van Paul van Loon, vertelt het verhaal over de elfjarige, verlegen jongen Onnoval. Na een vernederende ontmoeting met de grootste pestkop van school schrijft hij een gruwelijk verhaal over wraak dat vervolgens werkelijkheid wordt.

• Zomerse voorleesfeestjes (2-6 jaar) Stad Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Stad, jeugdafdeling

Voorlezen kan altijd, en natuurlijk ook in de vakantie. Kom luisteren naar de leukste zomerverhalen. Na het voorlezen gaan we nog even samen aan de slag met een leuke activiteit.

wo 05 aug

• Zomerse voorleesfeestjes (2-6 jaar) Buiten Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Buiten

wo 05 aug

• Zomerse voorleesfeestjes (2-6 jaar) Stad Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Stad, jeugdafdeling

do 06 aug

• Film: Het Zakmes (AL) Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Mees en Tim zijn boezemvrienden. Wanneer Tim onverwacht verhuist weet Mees niet hoe hij zijn vriend het zakmes terug moet geven dat per ongeluk in zijn broekzak terecht is gekomen.

do 06 aug