Kinderagenda

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 25 november 2019 t/m 28 november 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

25 nov t/m 28 nov

• Jeugdtheater 3+: Sinterklaas in de bibliotheek! Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Een muzikale sinterklaasvoorstelling voor het hele gezin, in samenwerking met Theaterschool Almere.

zo 01 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 2 december 2019 t/m 5 december 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

02 dec t/m 05 dec

• Jeugdtheater 6+: Jan de Tovenaarsleerling Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Muzikale en interactieve voorstelling over Jan op zoek naar het geluk.

zo 08 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 9 december 2019 t/m 12 december 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

09 dec t/m 12 dec

• Jeugdtheater 4+: Spin en Spook Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Een verhaal over bang zijn en over vriendschap sluiten met je monsters.

zo 15 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 16 december 2019 t/m 19 december 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

16 dec t/m 19 dec

• Jeugdtheater 2+: Dribbel leest voor Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Iedereen kent het vrolijke gele hondje met de bruine vlekken, Dribbel. Vandaag komt Dribbel zelf voorlezen uit zijn boeken en neemt hij je mee op avontuur! Na afloop is er een meet & greet met Dribbel!

zo 22 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 23 december 2019 t/m 26 december 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

23 dec t/m 26 dec