Kinderagenda

• Nati per Leggere: Voorlezen in het Italiaans Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Almere Stad | jeugdafdeling

Nati per Leggere stimuleert het voorlezen aan kinderen tussen 6 maanden en 6 jaar in de Italiaanse moedertaal. Elke eerste zaterdag van de maand in bibliotheek Stad.

za 02 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

4 mei 2020 t/m 7 mei 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

Op woensdag 22 januari vervallen de 'Als ik later groot ben-spreekuren' in Buiten en Haven in verband met de feestelijke eerste editie van de 'Als ik later groot ben- colleges' in bibliotheek Stad.

04 mei t/m 07 mei

• Voorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 5 mei 2020 t/m 8 mei 2020 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 22 januari tot en met 1 februari) zijn er na het voorlezen leuke knutselmomenten! We lezen voor uit Prentenboek van het Jaar 2020: Moppereend. Daarna knutselen we een eendje van papier. Kom je ook?

05 mei t/m 08 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

11 mei 2020 t/m 14 mei 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

11 mei t/m 14 mei

• Voorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 12 mei 2020 t/m 15 mei 2020 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

12 mei t/m 15 mei

• Born to Read: voorlezen in het Engels Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Almere Stad | jeugdafdeling

Voorlezen in het Engels: elke derde zaterdag van de maand in bibliotheek Stad.

za 16 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

18 mei 2020 t/m 21 mei 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

18 mei t/m 21 mei

• Muziek op Schoot (2+) Bekijk details

Little cute asian girl playing the maracas, preschool play group Van 10:30 tot 11:15 | Bibliotheek Poort

Kom zingen, spelen en dansen met je dreumes of peuter.

ma 18 mei

• Voorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 19 mei 2020 t/m 22 mei 2020 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

19 mei t/m 22 mei