Kinderagenda

• Voorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 30 juni 2020 t/m 3 juli 2020 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 22 januari tot en met 1 februari) zijn er na het voorlezen leuke knutselmomenten! We lezen voor uit Prentenboek van het Jaar 2020: Moppereend. Daarna knutselen we een eendje van papier. Kom je ook?

30 jun t/m 03 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

6 juli 2020 t/m 9 juli 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben' is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod van de stad.

06 jul t/m 09 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

13 juli 2020 t/m 16 juli 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

13 jul t/m 16 jul