Kinderagenda

Van 15:00 tot 16:00 | Online

Online met een groepje kinderen samen, onder begeleiding, een uurtje lezen. We blijven online Kanje(r)lezen tot de bibliotheek weer opengaat.

wo 27 jan

wo 27 jan

• Als ik later groot ben-college - Online Bekijk details

13 januari 2021 t/m 27 januari 2021 | Online

Het 'Als ik later groot ben-college' bestaat één jaar. Dit wilden we vieren met een hele speciale editie in de bibliotheek maar helaas kan dit nu even niet. In plaats daarvan delen we online drie filmpjes van mooie beroepen met je.

13 jan t/m 27 jan

• Expositie: Wie wij zijn – Wie zijn wij; van stelling naar vraag Bekijk details

28 januari 2021 t/m 25 februari 2021 | Bibliotheek Stad

Kunstproject voor jong en oud met collages van beeldend kunstenaar Ninette Koning en gedichten van auteur Maria van Daalen. Daarnaast hebben aan deze expositie het Erfgoedhuis Almere, twee scholen in Almere Haven, de bewoners van Almere en de Nieuwe Bibliotheek Almere meegewerkt.

28 jan t/m 25 feb

• Nationale Voorleesdagen Bekijk details

20 januari 2021 t/m 30 januari 2021

Van 20 t/m 30 januari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Tien dagen waarin voorlezen centraal staat. Dit jaar staat het Prentenboek van het Jaar 2021, Coco kan het! van Loes Riphagen, centraal.

20 jan t/m 30 jan

wo 03 feb