Kinderagenda

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 17 juni 2019 t/m 20 juni 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

17 jun t/m 20 jun

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 24 juni 2019 t/m 27 juni 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

24 jun t/m 27 jun

• Jeugdtheater 6+: Mister Anansi leert de wereld lachen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Kom luisteren en genieten van de vrolijke avonturen van de spin Anansi, verteld door een van de beste vertellers van Nederland, Wijnand Stomp.

zo 30 jun

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 1 juli 2019 t/m 4 juli 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

01 jul t/m 04 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 8 juli 2019 t/m 11 juli 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

08 jul t/m 11 jul

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 15 juli 2019 t/m 18 juli 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

15 jul t/m 18 jul

• Op stap met de Bee-Bots (2-6 jaar) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Stad

Na het voorlezen gaan we vandaag op stap met de Bee-Bot, onze slimme 'robot-bij'. Laat jij de Bee-Bot een mooie route lopen?

wo 17 jul

• Zomerse voorleesfeestjes (2-6 jaar) Bekijk details

Zomerse voorleesfeestjes 17 juli 2019, 10:30 t/m 19 juli 2019, 11:30 | Elke week | Almere Stad, Haven en Buiten

Voorlezen kan altijd, en natuurlijk ook in de vakantie. Dit keer met de leukste zomerverhalen. En om het voorlezen extra feestelijk te maken sluiten we elk half uurtje af met een leuke activiteit! Komt dat horen!

17 jul t/m 19 jul

• Op stap met de Bee-Bots (2-6 jaar) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Haven

vr 19 jul