Kinderagenda

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 18 februari 2019 t/m 21 februari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

18 feb t/m 21 feb

• Jeugdtheater 2+: De Boekeling Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Mevrouw Boekeling heeft hele bijzondere boeken waar ze gek op is en die ze met de hele wereld wil delen.

zo 24 feb

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 25 februari 2019 t/m 28 februari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

25 feb t/m 28 feb

• PeuterBios: Mannetje Tak Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Beleef je allereerste bioscoopervaring in de PeuterBios. Elke laatste donderdag van de maand.

do 28 feb

• Jeugdtheater 7-12 jaar: Flashmob in 1 dag Bekijk details

Van 12:00 tot 15:15 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Waar komen al die dansende en zingende kinderen toch ineens vandaan? Van Flashmob in 1 dag!

zo 03 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 4 maart 2019 t/m 7 maart 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

04 mrt t/m 07 mrt

• Workshop: de ins en outs van Instagram (12+) Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad | het nieuwe lokaal

Hoe haal je het maximale uit je Instagram account? Wat voor foto’s plaats je er, en hoe krijg je volgers? En natuurlijk ook heel belangrijk: hoe maak je een goede foto en kun je, met bewerken, een foto nóg mooier of duidelijker maken?

wo 06 mrt

• Workshop 'Als ik later groot ben' 8+: Zangeres van beroep Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Buiten

Hoe is het om zangeres van beroep te zijn? Wat moet je doen om steeds beter te leren zingen? Hoe word je een echte zangeres? Hebben alle zangeressen als kind al zangles gehad? Is zingen jouw grootste hobby? Zing je iedere dag en wil je nog beter leren zingen? Meld je dan nu aan voor deze workshop. Je krijgt een kijkje in het leven van een echte zangeres en gaat samen met haar oefenen!

wo 06 mrt

• Jeugdtheater 6+: Nachtreis Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Sahand was drie jaar oud toen hij uit zijn vaderland moest vluchten. Hij bewerkte deze avonturen en vermengde ze met de volksverhalen uit Iran.

zo 10 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 11 maart 2019 t/m 14 maart 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

11 mrt t/m 14 mrt