Kinderagenda

• LEGO Story Starter (6-8 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Bouw je eigen stripverhaal met LEGO!

ma 20 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Buiten en Haven

‘Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

wo 22 aug

• LEGO workshop WeDo2 (9-12 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Ga op ontdekkingsreis met ontdekkingsrobot Milo.

wo 22 aug

• Hackerroom (12-18 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Stad, Hackerroom

Ga de uitdaging aan en probeer binnen een uur te ontsnappen uit de Hackerroom! Een bezoekje is nu extra voordelig: tot eind augustus krijg je namelijk 50% korting op de toegangsprijs. Dat betekent voor dit evenement dat je voor een tientje de Hackerroom kunt doen! Er is plek voor zes personen!

vr 24 aug

• Zinderende zomermiddag met bordspellen (6+) Bekijk details

Bordspellen en muziek Van 13:00 tot 16:00 | Almere Stad, binnentuin

De binnentuin toveren we bij mooi weer om tot een spelletjestuin. Met een heleboel bordspellen, ijsjes voor de dorst en natuurlijk een zomers muziekje.

za 25 aug

• LEGO Story Starter (6-8 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Bouw je eigen stripverhaal met LEGO!

ma 27 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Buiten en Haven

wo 29 aug

• LEGO workshop WeDo2 (9-12 jaar) Bekijk details

LEGO workshop WeDo2 Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Ga op ontdekkingsreis met ontdekkingsrobot Milo.

wo 29 aug

• Zomerse voorleesfeestjes (2-6 jaar) Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 24 juli 2018 t/m 31 augustus 2018 | Almere Stad, Buiten en Haven

Voorlezen kan altijd, en natuurlijk ook in de vakantie! Dit keer met de leukste zomerverhalen. En om het voorlezen extra feestelijk te maken sluiten we elk half uurtje knutselend af.

24 jul t/m 31 aug

• Hackerroom (12-18 jaar) Bekijk details