Kinderagenda

• Workshop CodeQube 8+ Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Je hoeft je niet te vervelen in de vakantie! Programmeer je eigen website onder begeleiding van 21Toolkit! Hoe gaaf is dat? In twee opeenvolgende dagen (26 én 27 februari) ga je, met de CodeQube, je eigen website maken met de codeertalen HTML en CSS. Je kunt er thuis mee verder én je krijgt na afloop een certificaat mee!

ma 26 feb

• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 27 februari 2018 t/m 2 maart 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden.

27 feb t/m 02 mrt

• - Uitverkocht - TechKids: Maak je eigen virtual reality bril 7+ Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Stad

In deze tweede aflevering van het 3-luik Virtual Reality maak je je eigen virtual reality bril.

wo 28 feb

• Jeugdvoorstelling 6+: Een buik van wol Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Tussen de herinneringen in het hoofd van mevrouw Catharina wonen Toon en Kato. Ze houden alles keurig op orde zodat er nooit een herinnering kwijtraakt. Dat doen ze hun hele leven al.

zo 04 mrt

• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 6 maart 2018 t/m 9 maart 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

06 mrt t/m 09 mrt

• TechChicks presenteren: Cospaces 8+ Bekijk details

TechChicks presenteren: Cospaces / VR 7+ Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Buiten

Stap in de virtuele wereld met deze laatste bijeenkomst van ons drieluik Virtual Reality. Dit keer gaan we programmeren met Cospaces en zo onze eigen virtuele wereld bouwen.

wo 07 mrt

• Jeugdvoorstelling 2+: Pim Pam Paars Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Ppprrrrrsssssssttttt …. Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. Plop … Een kleinere blauwe cirkel springt te voorschijn en doet een gek dansje om het vierkant heen.

zo 11 mrt

• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 13 maart 2018 t/m 16 maart 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

13 mrt t/m 16 mrt

• TechChicks presenteren: Cospaces 8+ Bekijk details

TechChicks presenteren: Cospaces / VR 7+ Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Poort

wo 14 mrt

• Jeugdvoorstelling 6+: Kids Open Podium Bekijk details

Jeugdvoorstelling 3+: Boer Boris Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Muzikanten, acteurs, goochelaars en dansers; opgelet!

zo 18 mrt