Kinderagenda

• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 17 april 2018 t/m 20 april 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

Wekelijks halfuurtje voor alle Almeerse peuters (1-4 jaar) die van voorlezen houden.

17 apr t/m 20 apr

Van 11:00 tot 11:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. In acht lieve en sfeervolle verhaaltjes wordt het leven van een vierjarige, vastberaden en fantasievolle kleuter, op herkenbare wijze neergezet.

• Jonge Kind Festival Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad

Met het Jonge Kind Festival op zaterdag 21 april wordt de Week van het Jonge Kind Almere 2018 afgesloten! Dit is speciaal voor ouders en opa's en oma's met (klein)kinderen van 0 tot en met 6 jaar.

Van 12:00 tot 12:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Van 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

• Jeugdtheater 7+: Cyrano de Bergerac Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Cyrano, een beroemde dichter, is verliefd op Roxane. Maar Cyrano vindt zichzelf te lelijk door zijn enorme neus en denkt dat hij bij Roxane geen kans maakt.

zo 22 apr

• Peutervoorlezen Bekijk details

Boeken die worden voorgelezen aan peuters 24 april 2018 t/m 27 april 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten, Haven en Poort

24 apr t/m 27 apr

• - Uitverkocht - TechKids: Wearables 8+ Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Met lampjes en batterijen maken we armbandjes of kettingen. Leuk om te dragen op Koningsdag.

wo 25 apr

• Early Man (NL) Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Early Man is een hilarische komedie die vol zit met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn.

za 28 apr

• Jeugdtheater 4+: Schaap met laarsjes Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe zaal

Het was een koude winteravond. Wolf sjokte chagrijnig met zijn slee door de sneeuw. “Honger. Honger. Honger!” mompelde hij.

zo 29 apr