• Inloggen zonder pincode

26 juni 2018

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met pincode bij de bibliotheek.

Bekijk details van Inloggen zonder pincode

• Openluchtfilm Haven

20 juni 2018

Op vrijdagavond 24 augustus organiseren de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film opnieuw een filmvertoning op de Markt in Almere Haven. Deze zomeravond staat geheel in het teken van roadmovies. Welke film we gaan draaien kun jij meebepalen.

Bekijk details van Openluchtfilm Haven

• Spannende Boeken Weken!

6 juni 2018

Ook dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Dit is namelijk het meest gelezen genre. De bibliotheek heeft een aantal leuke verrassingen voor je in petto!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken!

• Update privacyverklaring

24 mei 2018

Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom informeren we je graag over onze herziene privacyverklaring.

Bekijk details van Update privacyverklaring

• Opening Hackerroom

18 mei 2018

Vandaag, vrijdag 18 mei, opende burgemeester Franc Weerwind de Hackerroom officieel. Dat gebeurde samen met groep 8 van basisschool de Heliotroop. Zij namen de escaperoom daadwerkelijk in gebruik.

Bekijk details van Opening Hackerroom

• Met korting naar MARE van Vis à Vis?

15 mei 2018

Ook dit jaar kun je weer kijken naar Theater Spektakel MARE van Vis à Vis . Uitgerekend op deze locatie, die 1,60m onder de zeespiegel ligt, brengt Vis à Vis een verbluffende survival comedy met het wateroppervlak als lachspiegel.

Bekijk details van Met korting naar MARE van Vis à Vis?

• Een Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ...?

30 maart 2018

Waarom een escaperoom in de bibliotheek? Valt er dan iets te leren of te ontdekken? Ja! En nog eens ja.

Bekijk details van Een Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ...?

• Boekenbrievenbus Stad werkt weer!

26 maart 2018

De boekenbrievenbus van bibliotheek Stad werkt weer! Je kunt dus nu ook buiten openingstijden weer gewoon je boeken inleveren.

Bekijk details van Boekenbrievenbus Stad werkt weer!

• De nieuwe bibliotheek in 2017: van een spreekuur word je wijzer!

14 februari 2018

Bij de bieb kun je terecht voor het lenen van boeken, muziek, films, e-books en meer. Je kunt er ook lunchen of naar een film, lezing of workshop. Maar wist je dat er ook tal van spreekuren zijn waar je binnen kunt lopen voor gratis advies? Een klant-jaarverslag van 2017.

Bekijk details van De nieuwe bibliotheek in 2017: van een spreekuur word je wijzer!

• Jeugdbibliotheek.nl live

7 februari 2018

Jeugdbibliotheek.nl is live! Ben je tussen de 9 en 12 jaar? Dan is dit de website voor jou!

Bekijk details van Jeugdbibliotheek.nl live