• Innoveer je met ons mee?

7 december 2017

We krijgen graag feedback op Biblyo 2.0!

Bekijk details van Innoveer je met ons mee?

• Bètaversie chatbot Boekie online

28 november 2017

Test de bètaversie van onze chatbot Boekie!

Bekijk details van Bètaversie chatbot Boekie online

• Kerstverkoop Unicef

16 november 2017

Ook dit jaar verkoopt Unicef weer originele kaarten en cadeaus in de nieuwe bibliotheek.

Bekijk details van Kerstverkoop Unicef

• Diabetescafé

1 november 2017

Het diabetescafé is er voor iedereen die te maken heeft met diabetes. Bij het diabetescafé komt van alles langs, van voeding en levensstijl tot medische ontwikkelingen en nieuwe behandelingen. Deel jouw ervaringen en doe inspiratie op van andermans verhalen.

Bekijk details van Diabetescafé

• Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

11 oktober 2017

Goed nieuws, ons ICT-systeem is eind september met succes toekomstbestendig gemaakt. En we hebben een tip voor onze app-gebruikers waarbij in sommige gevallen het inloggen niet lijkt te werken.

Bekijk details van Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

• Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

20 juli 2017

Gratis boeken inleveren bij de Picnic-bezorger, meer tijd om te lezen.

Bekijk details van Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

• Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

15 juni 2017

Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

Bekijk details van Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

• Nieuwe website!

27 maart 2017

Het is zo zover! De nieuwe website is live met een nieuw uiterlijk en een overzichtelijke indeling. Op dit moment wordt het een en ander nog getest om te kijken of de website naar behoren werkt. Het kan dus zijn dat bepaalde linkjes of knopjes niet helemaal goed werken. Maak je geen zorgen, we werken er hard aan om de website zo klant-vriendelijk mogelijk te maken.

Bekijk details van Nieuwe website!

• Hulp nodig bij je belastingaangifte?

16 maart 2017

Het inloopspreekuur van Het Gilde helpt je op weg!

Bekijk details van Hulp nodig bij je belastingaangifte?

• Nieuwe catalogus!

10 maart 2017

Wij gaan heel binnenkort over op een andere catalogus. Een boek vinden gaat nu nog makkelijker doordat in de resultatenlijst meteen staat of het boek al aanwezig is. En wil je een boek reserveren? Ook dat gaat heel eenvoudig omdat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.

Bekijk details van Nieuwe catalogus!