• Nieuw: gratis lezen met Yoleo

2 september 2019

Nieuw: gratis alle boeken in de Yoleo-collectie lezen! Dat kan nu met de bibliotheek. Log in via de site van Yoleo, geef aan dat je lid bent van de bieb, vul je pasnummer in, zoek een lekker plekje en ga aan het lezen!

Bekijk details van Nieuw: gratis lezen met Yoleo

• Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

21 augustus 2019

Vanaf dinsdag 3 september kun je elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor juridisch advies terecht bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten. Heb je juridisch advies nodig bijvoorbeeld over een arbeidsgeschil, een scheiding of een ander conflict? De juristen van het Juridisch Loket zitten klaar om gratis je vragen te beantwoorden.

Bekijk details van Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

• Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)

1 augustus 2019

Teken jouw zelfbedachte Superheld op reis!

Bekijk details van Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)

• Peperbus in Stad

16 juli 2019

Sinds vrijdag 12 juli staat er een ‘peperbus’ in de entree van de bieb in Stad.

Bekijk details van Peperbus in Stad

• Vakantiebieb online!

2 juli 2019

Lekker lezen in de vakantie? Download het cadeautje van je bieb!

Bekijk details van Vakantiebieb online!

• Deel je boekentip met ons!

8 april 2019

Lees jij graag en vaak? En deel je net zo graag en vaak je boekentips met mensen om je heen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk details van Deel je boekentip met ons!

• Onze regels in het kort

29 maart 2019

De bibliotheek is vrij toegankelijk voor iedereen. Je bent welkom om boeken, kranten of tijdschriften te lenen en te lezen, informatie te zoeken of te studeren en te werken. In de bibliotheek bezorg je elkaar geen overlast en is er wederzijds respect. We hopen dan ook dat ieder bezoek aan de nieuwe bibliotheek een uitje is. Regels helpen daarbij.

Bekijk details van Onze regels in het kort

• Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

8 maart 2019

Een mijlpaal voor openbare bibliotheken: de ingekochte digitale bronnen zijn sinds midden februari ook voor bibliotheekleden thuis beschikbaar.

Bekijk details van Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

• Online bibliotheek stopt met cursussen

19 december 2018

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Bekijk details van Online bibliotheek stopt met cursussen

• Cadeautips van de bieb!

10 december 2018

Kerst komt eraan en dat betekent de aftrap voor de cadeautjesperiode. Geen reden voor inkoopstress, want ook bij ons kun je leuke cadeautjes halen!

Bekijk details van Cadeautips van de bieb!