• Update privacyverklaring

24 mei 2018

Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom informeren we je graag over onze herziene privacyverklaring.

Bekijk details van Update privacyverklaring

• Opening Hackerroom

18 mei 2018

Vandaag, vrijdag 18 mei, opende burgemeester Franc Weerwind de Hackerroom officieel. Dat gebeurde samen met groep 8 van basisschool de Heliotroop. Zij namen de escaperoom daadwerkelijk in gebruik.

Bekijk details van Opening Hackerroom

• Een Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ...?

30 maart 2018

Waarom een escaperoom in de bibliotheek? Valt er dan iets te leren of te ontdekken? Ja! En nog eens ja.

Bekijk details van Een Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ...?

• De nieuwe bibliotheek in 2017: van een spreekuur word je wijzer!

14 februari 2018

Bij de bieb kun je terecht voor het lenen van boeken, muziek, films, e-books en meer. Je kunt er ook lunchen of naar een film, lezing of workshop. Maar wist je dat er ook tal van spreekuren zijn waar je binnen kunt lopen voor gratis advies? Een klant-jaarverslag van 2017.

Bekijk details van De nieuwe bibliotheek in 2017: van een spreekuur word je wijzer!

• Jeugdbibliotheek.nl live

7 februari 2018

Jeugdbibliotheek.nl is live! Ben je tussen de 9 en 12 jaar? Dan is dit de website voor jou!

Bekijk details van Jeugdbibliotheek.nl live

• Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

11 oktober 2017

Goed nieuws, ons ICT-systeem is eind september met succes toekomstbestendig gemaakt. En we hebben een tip voor onze app-gebruikers waarbij in sommige gevallen het inloggen niet lijkt te werken.

Bekijk details van Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

• Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

20 juli 2017

Gratis boeken inleveren bij de Picnic-bezorger, meer tijd om te lezen.

Bekijk details van Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

• Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

15 juni 2017

Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

Bekijk details van Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

• Hulp nodig bij je belastingaangifte?

16 maart 2017

Het inloopspreekuur van Het Gilde helpt je op weg!

Bekijk details van Hulp nodig bij je belastingaangifte?

• Nieuwe catalogus!

10 maart 2017

Wij gaan heel binnenkort over op een andere catalogus. Een boek vinden gaat nu nog makkelijker doordat in de resultatenlijst meteen staat of het boek al aanwezig is. En wil je een boek reserveren? Ook dat gaat heel eenvoudig omdat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.

Bekijk details van Nieuwe catalogus!