• Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

21 augustus 2019

Vanaf dinsdag 3 september kun je elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor juridisch advies terecht bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten. Heb je juridisch advies nodig bijvoorbeeld over een arbeidsgeschil, een scheiding of een ander conflict? De juristen van het Juridisch Loket zitten klaar om gratis je vragen te beantwoorden.

Bekijk details van Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

• Peperbus in Stad

16 juli 2019

Sinds vrijdag 12 juli staat er een ‘peperbus’ in de entree van de bieb in Stad.

Bekijk details van Peperbus in Stad

• Vakantiebieb online!

2 juli 2019

Lekker lezen in de vakantie? Download het cadeautje van je bieb!

Bekijk details van Vakantiebieb online!

• Deel je boekentip met ons!

8 april 2019

Lees jij graag en vaak? En deel je net zo graag en vaak je boekentips met mensen om je heen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk details van Deel je boekentip met ons!

• Onze regels in het kort

29 maart 2019

De bibliotheek is vrij toegankelijk voor iedereen. Je bent welkom om boeken, kranten of tijdschriften te lenen en te lezen, informatie te zoeken of te studeren en te werken. In de bibliotheek bezorg je elkaar geen overlast en is er wederzijds respect. We hopen dan ook dat ieder bezoek aan de nieuwe bibliotheek een uitje is. Regels helpen daarbij.

Bekijk details van Onze regels in het kort

• Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

8 maart 2019

Een mijlpaal voor openbare bibliotheken: de ingekochte digitale bronnen zijn sinds midden februari ook voor bibliotheekleden thuis beschikbaar.

Bekijk details van Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

• Online bibliotheek stopt met cursussen

19 december 2018

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Bekijk details van Online bibliotheek stopt met cursussen

• Geef de bieb cadeau!

15 november 2018

Op zoek naar een origineel cadeau? Met een lidmaatschap van de nieuwe bibliotheek geef je een heel jaar ontspanning, inspiratie en verrassing cadeau! Er gaat een wereld open aan boeken, e-books, dvd’s, luisterboeken, cd's en tijdschriften.

Bekijk details van Geef de bieb cadeau!

• De Stadhuispromenade wordt een park!

7 september 2018

De Stadhuispromenade wordt een park! Hoe wil jij je tussenuur van werk, shoppen of studie doorbrengen in deze toekomstige groene oase? Stuur je idee in via tussenuurinalmere.nl.

Bekijk details van De Stadhuispromenade wordt een park!

• Vanaf 1 september binnentuin rookvrij

3 september 2018

Vanaf 1 september is de binnentuin rookvrij.

Bekijk details van Vanaf 1 september binnentuin rookvrij