• Werkzaamheden vloer Stad

16 oktober 2019

Van vrijdag 18 oktober tot en met maandag 28 oktober wordt de vloer bij de Doorkijk op de 2e etage in bibliotheek Stad opgeknapt. Er wordt een loopbrug geplaatst, waardoor de 4e etage en het nieuwscafé bereikbaar blijven. Onze excuses voor eventuele overlast.

Bekijk details van Werkzaamheden vloer Stad

• Teken je favoriete voertuig

4 oktober 2019

Van woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is ‘reis mee’ en ‘voertuigen’. Daarom willen we graag een expositie inrichten met tekeningen van voertuigen. Doe jij mee? Je kunt het zo mooi en bijzonder maken als je wil.

Bekijk details van Teken je favoriete voertuig

• De nieuwe bibliotheek zoekt activiteiten!

27 september 2019

In de nieuwe bibliotheek is altijd wat te doen. Of het nu om een film gaat, een spreekuur, workshop , voorstelling of cursus. Met deze evenementen verbindt de bibliotheek allerlei mensen aan én met elkaar. Met veel plezier faciliteren we dan ook de meest uiteenlopende activiteiten op de podia en in de zalen in onze bibliotheken. En daarvoor zijn we altijd op zoek naar aansprekende evenementen.

Bekijk details van De nieuwe bibliotheek zoekt activiteiten!

• Terugblik op het Almeers Dictee

11 september 2019

Afgelopen maandag 9 september vond het Almeers Dictee plaats. Geschreven door thrillerschrijfster Jet van Vuuren, voorgelezen door burgemeester Franc Weerwind.

Bekijk details van Terugblik op het Almeers Dictee

• Veranderingen nieuwscafé

6 september 2019

Vanaf 1 september verandert er het een en ander in ons Nieuwscafé.

Bekijk details van Veranderingen nieuwscafé

• Nieuw: gratis lezen met Yoleo

2 september 2019

Nieuw: gratis alle boeken in de Yoleo-collectie lezen! Dat kan nu met de bibliotheek. Log in via de site van Yoleo, geef aan dat je lid bent van de bieb, vul je pasnummer in, zoek een lekker plekje en ga aan het lezen!

Bekijk details van Nieuw: gratis lezen met Yoleo

• Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

21 augustus 2019

Vanaf dinsdag 3 september kun je elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor juridisch advies terecht bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten. Heb je juridisch advies nodig bijvoorbeeld over een arbeidsgeschil, een scheiding of een ander conflict? De juristen van het Juridisch Loket zitten klaar om gratis je vragen te beantwoorden.

Bekijk details van Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

• Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)

1 augustus 2019

Teken jouw zelfbedachte Superheld op reis!

Bekijk details van Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)

• Peperbus in Stad

16 juli 2019

Sinds vrijdag 12 juli staat er een ‘peperbus’ in de entree van de bieb in Stad.

Bekijk details van Peperbus in Stad

• Vakantiebieb online!

2 juli 2019

Lekker lezen in de vakantie? Download het cadeautje van je bieb!

Bekijk details van Vakantiebieb online!