Nieuwsoverzicht

Resultaat 1 - 10 (van 51)

Weergaveopties:

 • Gezocht: avonturiers voor onze zeepkist

  18 december 2019

  Jij hebt een idee en dat wil je delen. Wij hebben connecties en bieden het podium. Samen kunnen we een beweging in gang zetten. Stap ook op onze zeepkist!

  Bekijk details van Gezocht: avonturiers voor onze zeepkist

 • Veranderingen nieuwscafé: welkom Coffee-Star

  6 december 2019

  Het nieuwscafé is weer volledig in gebruik. Kom langs voor heerlijke koffie of thee, broodjes of een lekker tussendoortje. We helpen je graag en uiteraard kun je alles ook meenemen! Hieronder vind je onze openingstijden en onze menukaart volgt ook snel.

  Bekijk details van Veranderingen nieuwscafé: welkom Coffee-Star

 • Veranderingen ZEPservice

  5 december 2019

  We vallen maar direct met de deur in huis: per 1 januari 2020 is de online tool ZEPservice niet meer beschikbaar. Hoewel we er veel energie in hebben gestoken, blijft een enthousiaste toename van gebruikers uit. Daardoor zijn we genoodzaakt een andere invulling aan ZEP te geven. Tot het eind van het jaar kun je nog gewoon inloggen en gebruikmaken van ZEP. Wat er daarna gebeurt? Dat leggen we je hieronder uit.

  Bekijk details van Veranderingen ZEPservice

 • Vacature Coffee-Star

  25 november 2019

  Werken in onze nieuwe koffiebar … iets voor jou?

  Bekijk details van Vacature Coffee-Star

 • We zijn weer gecertificeerd!

  6 november 2019

  De nieuwe bibliotheek heeft op 22 oktober 2019 opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan de kwaliteitsnormen van Kwaliteit in Beeld die gelden voor Bibliotheken, Cultuurcentra en Taalhuizen.

  Bekijk details van We zijn weer gecertificeerd!

 • De nieuwe bibliotheek zoekt activiteiten!

  27 september 2019

  In de nieuwe bibliotheek is altijd wat te doen. Of het nu om een film gaat, een spreekuur, workshop , voorstelling of cursus. Met deze evenementen verbindt de bibliotheek allerlei mensen aan én met elkaar. Met veel plezier faciliteren we dan ook de meest uiteenlopende activiteiten op de podia en in de zalen in onze bibliotheken. En daarvoor zijn we altijd op zoek naar aansprekende evenementen.

  Bekijk details van De nieuwe bibliotheek zoekt activiteiten!

 • Terugblik op het Almeers Dictee

  11 september 2019

  Afgelopen maandag 9 september vond het Almeers Dictee plaats. Geschreven door thrillerschrijfster Jet van Vuuren, voorgelezen door burgemeester Franc Weerwind.

  Bekijk details van Terugblik op het Almeers Dictee

 • Nieuw: gratis lezen met Yoleo

  2 september 2019

  Nieuw: gratis alle boeken in de Yoleo-collectie lezen! Dat kan nu met de bibliotheek. Log in via de site van Yoleo, geef aan dat je lid bent van de bieb, vul je pasnummer in, zoek een lekker plekje en ga aan het lezen!

  Bekijk details van Nieuw: gratis lezen met Yoleo

 • Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

  21 augustus 2019

  Vanaf dinsdag 3 september kun je elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor juridisch advies terecht bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten. Heb je juridisch advies nodig bijvoorbeeld over een arbeidsgeschil, een scheiding of een ander conflict? De juristen van het Juridisch Loket zitten klaar om gratis je vragen te beantwoorden.

  Bekijk details van Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

 • Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)

  1 augustus 2019

  Teken jouw zelfbedachte Superheld op reis!

  Bekijk details van Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)