• Nieuwe netwerkomgeving

7 september 2017

De nieuwe bibliotheek krijgt een toekomstbestendig computersysteem.

Bekijk details van Nieuwe netwerkomgeving

• Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

20 juli 2017

Gratis boeken inleveren bij de Picnic-bezorger, meer tijd om te lezen.

Bekijk details van Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

• Werkzaamheden vloer bibliotheek Stad

12 juli 2017

Van maandag 7 augustus tot en met zaterdag 26 augustus vindt er onderhoud plaats aan de vloer in bibliotheek Stad.

Bekijk details van Werkzaamheden vloer bibliotheek Stad

• Almeerse kunstenaars gezocht!

4 juli 2017

Voor de aftrap van het nieuwe culturele seizoen is de nieuwe bibliotheek op zoek naar Almeerse kunstenaars of collectieven voor de inrichting van een expositie. Hiervoor zijn wij op zoek naar kunstwerken die groots en opvallend óf juist subtiel, poëtisch en misschien ontroerend zijn.

Bekijk details van Almeerse kunstenaars gezocht!

• Openingstijden bibliotheken zomer

19 juni 2017

Tijdens de zomerperiode, in juli en augustus, hebben de bibliotheken gewijzigde openingstijden. Hieronder het volledige overzicht.

Bekijk details van Openingstijden bibliotheken zomer

• Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

15 juni 2017

Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

Bekijk details van Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

• Nieuwe website!

27 maart 2017

Het is zo zover! De nieuwe website is live met een nieuw uiterlijk en een overzichtelijke indeling. Op dit moment wordt het een en ander nog getest om te kijken of de website naar behoren werkt. Het kan dus zijn dat bepaalde linkjes of knopjes niet helemaal goed werken. Maak je geen zorgen, we werken er hard aan om de website zo klant-vriendelijk mogelijk te maken.

Bekijk details van Nieuwe website!

• Met korting naar MARE van Vis à Vis?

17 maart 2017

Vanaf 7 juni 2017 opent Vis à Vis haar poorten naast het Almeerderstrand voor Theater Spektakel MARE. Uitgerekend op deze locatie, die 1,60m onder de zeespiegel ligt, brengt Vis à Vis een verbluffende survival comedy met het wateroppervlak als lachspiegel.

Bekijk details van Met korting naar MARE van Vis à Vis?

• Hulp nodig bij je belastingaangifte?

16 maart 2017

Het inloopspreekuur van Het Gilde helpt je op weg!

Bekijk details van Hulp nodig bij je belastingaangifte?

• Nieuwe catalogus!

10 maart 2017

Wij gaan heel binnenkort over op een andere catalogus. Een boek vinden gaat nu nog makkelijker doordat in de resultatenlijst meteen staat of het boek al aanwezig is. En wil je een boek reserveren? Ook dat gaat heel eenvoudig omdat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.

Bekijk details van Nieuwe catalogus!