• De nieuwe bibliotheek in 2017: van een spreekuur word je wijzer!

14 februari 2018

Bij de bieb kun je terecht voor het lenen van boeken, muziek, films, e-books en meer. Je kunt er ook lunchen of naar een film, lezing of workshop. Maar wist je dat er ook tal van spreekuren zijn waar je binnen kunt lopen voor gratis advies? Een klant-jaarverslag van 2017.

Bekijk details van De nieuwe bibliotheek in 2017: van een spreekuur word je wijzer!

• Jeugdbibliotheek.nl live

7 februari 2018

Jeugdbibliotheek.nl is live! Ben je tussen de 9 en 12 jaar? Dan is dit de website voor jou!

Bekijk details van Jeugdbibliotheek.nl live

• Innoveer je met ons mee?

7 december 2017

We krijgen graag feedback op Biblyo 2.0!

Bekijk details van Innoveer je met ons mee?

• Bètaversie chatbot Boekie online

28 november 2017

Test de bètaversie van onze chatbot Boekie!

Bekijk details van Bètaversie chatbot Boekie online

• Kerstverkoop Unicef

16 november 2017

Ook dit jaar verkoopt Unicef weer originele kaarten en cadeaus in de nieuwe bibliotheek.

Bekijk details van Kerstverkoop Unicef

• Ga je in 2018 voor Goud, Zilver, Brons of Professional? Nieuwe tarieven 2018

13 november 2017

Nieuwe tarieven en abonnementen in 2018.

Bekijk details van Ga je in 2018 voor Goud, Zilver, Brons of Professional? Nieuwe tarieven 2018

• Diabetescafé

1 november 2017

Het diabetescafé is er voor iedereen die te maken heeft met diabetes. Bij het diabetescafé komt van alles langs, van voeding en levensstijl tot medische ontwikkelingen en nieuwe behandelingen. Deel jouw ervaringen en doe inspiratie op van andermans verhalen.

Bekijk details van Diabetescafé

• Oproep: Levende Boeken gezocht!

18 oktober 2017

Op zaterdag 9 december organiseren wij een uniek evenement in de nieuwe bibliotheek: de ‘Human Library’. Hiervoor zijn wij op zoek naar ‘levende boeken’: mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met vooroordelen. Zij voeren korte een-op-een gesprekjes met bezoekers. Het doel is om een dialoog op te zetten tussen mensen die elkaar normaal gesproken misschien niet zouden tegenkomen. Zo kun je een gesprek aangaan met ‘boeken’ zoals ‘transgender’, ‘moslim’ en ‘gehandicapt’.

Bekijk details van Oproep: Levende Boeken gezocht!

• Gezocht: mode / fashion designers, ontwerpers, illustrators voor expositie

13 oktober 2017

Oproep! In januari 2018 wil de nieuwe bibliotheek haar expositieruimte aanbieden aan mode / fashion designers, ontwerpers, illustrators, you name it! Voor de expositie vindt er een opening plaats, en we verzorgen de nodige PR. Is jouw werk straks twee maanden lang bij ons te zien? Meld je aan!

Bekijk details van Gezocht: mode / fashion designers, ontwerpers, illustrators voor expositie

• Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

11 oktober 2017

Goed nieuws, ons ICT-systeem is eind september met succes toekomstbestendig gemaakt. En we hebben een tip voor onze app-gebruikers waarbij in sommige gevallen het inloggen niet lijkt te werken.

Bekijk details van Opnieuw inloggen in de bibliotheek App