• Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

21 augustus 2019

Vanaf dinsdag 3 september kun je elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor juridisch advies terecht bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten. Heb je juridisch advies nodig bijvoorbeeld over een arbeidsgeschil, een scheiding of een ander conflict? De juristen van het Juridisch Loket zitten klaar om gratis je vragen te beantwoorden.

Bekijk details van Servicepunt Juridisch Loket bibliotheek Buiten

• Werkzaamheden vloer nieuwe zaal

13 augustus 2019

De vloer van de nieuwe zaal in bibliotheek Stad is aan een onderhoudsbeurt toe. Dit betekent dat er van 19 t/m 31 augustus geen gebruik van gemaakt kan worden. Ook onze filmprogrammering ligt in deze periode dus stil. Op zondag 1 september starten we weer met een vernieuwde vloer en een nieuwe (jeugdtheater)programmering voor het najaar.

Bekijk details van Werkzaamheden vloer nieuwe zaal

• Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)

1 augustus 2019

Teken jouw zelfbedachte Superheld op reis!

Bekijk details van Tekenwedstrijd: Superheld op reis (4-14 jr)

• Peperbus in Stad

16 juli 2019

Sinds vrijdag 12 juli staat er een ‘peperbus’ in de entree van de bieb in Stad.

Bekijk details van Peperbus in Stad

• Vakantiebieb online!

2 juli 2019

Lekker lezen in de vakantie? Download het cadeautje van je bieb!

Bekijk details van Vakantiebieb online!

• Openingstijden zomer

2 juli 2019

Tijdens de zomerperiode hebben de bibliotheken gewijzigde openingstijden.

Bekijk details van Openingstijden zomer

• Neem je 'Tas op reis' mee op vakantie!

28 juni 2019

… de bergen? Het vliegtuig? De zee? Ga jij deze zomer op vakantie? De nieuwe bibliotheek maakt het deze keer gemakkelijk én leuk om boeken mee te nemen. Ben je tussen de 7 en 15 jaar, dan kun je bij ons de ‘Tas op reis’ lenen. Een tas vol verrassende boeken, helemaal afgestemd op jouw leeftijd. En het leuke is: met deze tas kun je ook een prijs winnen …!

Bekijk details van Neem je 'Tas op reis' mee op vakantie!

• Deel je boekentip met ons!

8 april 2019

Lees jij graag en vaak? En deel je net zo graag en vaak je boekentips met mensen om je heen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk details van Deel je boekentip met ons!

• Onze regels in het kort

29 maart 2019

De bibliotheek is vrij toegankelijk voor iedereen. Je bent welkom om boeken, kranten of tijdschriften te lenen en te lezen, informatie te zoeken of te studeren en te werken. In de bibliotheek bezorg je elkaar geen overlast en is er wederzijds respect. We hopen dan ook dat ieder bezoek aan de nieuwe bibliotheek een uitje is. Regels helpen daarbij.

Bekijk details van Onze regels in het kort

• Bibliotheek in de schijnwerpers met docu Frans Bromet

20 maart 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO de serie 'De bibliotheek' uit, waarin documentairemaker Frans Bromet door acht openbare bibliotheken dwaalt en bezoekers, medewerkers en vrijwilligers spreekt. De documentaire laat zien dat de bibliotheek allang niet meer een plek waar je slechts komt voor het lenen van boeken en cd’s.

Bekijk details van Bibliotheek in de schijnwerpers met docu Frans Bromet