• Gezocht: avonturiers voor onze zeepkist

22 juli 2020

Jij hebt een idee en dat wil je delen. Wij hebben connecties en bieden het podium. Samen kunnen we een beweging in gang zetten. Stap ook op onze zeepkist!

Bekijk details van Gezocht: avonturiers voor onze zeepkist

• Tekenwedstrijd: teken je eigen superheld!

30 juni 2020

Teken jouw zelfbedachte Superheld!

Bekijk details van Tekenwedstrijd: teken je eigen superheld!

• Update maatregelen coronavirus

26 juni 2020

Update: in de persconferentie van donderdag 6 augustus is vastgesteld dat horecaondernemingen en bioscopen verplicht zijn te registreren wie er van hun gelegenheid gebruikmaakt. Dit geldt ook voor ons nieuwscafé en filmhuis. Daarom ligt er vanaf vandaag, 7 augustus, een registratieformulier bij het nieuwscafé en bij de ingang van de filmzaal. Vul het formulier in (óók als je alleen een krant/tijdschrift leest) en geniet verder van onze koffie/tijdschriften/kranten of mooie film!

Bekijk details van Update maatregelen coronavirus

• Winnende column wedstrijd 'leven in corona-tijd'

24 juni 2020

Ons leven is op zijn kop gezet door het coronavirus. Het beperkt onze vrijheid en we maken ons zorgen over onszelf en onze dierbaren. Hoe ga jij hiermee om? We schreven een columnwedstrijd uit waarin we mensen vroegen over hun ervaringen te schrijven. Dit is de winnende column, geschreven door Connie Engelberts: 'Wat mij te doen staat'.

Bekijk details van Winnende column wedstrijd 'leven in corona-tijd'

• Veranderingen muziekcollectie

24 juni 2020

Sinds maart 2020 beschikken wij niet meer over een bladmuziek- en cd-collectie.

Bekijk details van Veranderingen muziekcollectie

• Ruimere openingstijden bibliotheken

28 mei 2020

Per 2 juni verruimen we de openingstijden van de bibliotheken. We zetten ze voor je op een rijtje.

Bekijk details van Ruimere openingstijden bibliotheken

• Ons filmhuis gaat weer van start!

25 mei 2020

Onze nieuwe zaal mag weer gevuld worden met filmbezoekers! Wel met een maximum aantal van 30, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Vanaf vrijdag 5 juni draaien we weer iedere week de prachtigste films. Er gelden wel een aantal 'coronaregels':

Bekijk details van Ons filmhuis gaat weer van start!

• Verhalen in virustijd

28 april 2020

Ze misten hun publiek, ze misten hun lezers. Een groepje auteurs, onder aanvoering van Suzanna Jansen, is daarom in deze coronamaanden begonnen met het project Verhalen in Virustijd; dagelijks online luisteren en kijken naar verhalen van schrijvers.

Bekijk details van Verhalen in virustijd

• De Digitale Voorleestas

21 april 2020

Lees mee uit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Bekijk details van De Digitale Voorleestas

• Nieuwe directeur-bestuurder

7 april 2020

Annerie Brenninkmeijer nieuwe directeur-bestuurder van de nieuwe bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe directeur-bestuurder