• Cadeautips van de bieb!

10 december 2018

Kerst komt eraan en dat betekent de aftrap voor de cadeautjesperiode. Geen reden voor inkoopstress, want ook bij ons kun je leuke cadeautjes halen!

Bekijk details van Cadeautips van de bieb!

• Almeerse kunstenaars gezocht

28 november 2018

Voor een expositie tijdens de Boekenweek 2019 zijn wij op zoek naar Almeerse kunstenaars.

Bekijk details van Almeerse kunstenaars gezocht

• Openingstijden feestdagen december

19 november 2018

Een overzicht van de openingstijden tijdens de feestdagen in december.

Bekijk details van Openingstijden feestdagen december

• Geef de bieb cadeau!

15 november 2018

Op zoek naar een origineel cadeau? Met een lidmaatschap van de nieuwe bibliotheek geef je een heel jaar ontspanning, inspiratie en verrassing cadeau! Er gaat een wereld open aan boeken, e-books, dvd’s, luisterboeken, cd's en tijdschriften.

Bekijk details van Geef de bieb cadeau!

• De Stadhuispromenade wordt een park!

7 september 2018

De Stadhuispromenade wordt een park! Hoe wil jij je tussenuur van werk, shoppen of studie doorbrengen in deze toekomstige groene oase? Stuur je idee in via tussenuurinalmere.nl.

Bekijk details van De Stadhuispromenade wordt een park!

• Vanaf 1 september binnentuin rookvrij

3 september 2018

Vanaf 1 september is de binnentuin rookvrij.

Bekijk details van Vanaf 1 september binnentuin rookvrij

• Inloggen zonder pincode

26 juni 2018

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met pincode bij de bibliotheek.

Bekijk details van Inloggen zonder pincode

• Openluchtfilm Haven

20 juni 2018

Op vrijdagavond 24 augustus organiseren de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film opnieuw een filmvertoning op de Markt in Almere Haven. Deze zomeravond staat geheel in het teken van roadmovies. Welke film we gaan draaien kun jij meebepalen.

Bekijk details van Openluchtfilm Haven

• Spannende Boeken Weken!

6 juni 2018

Ook dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Dit is namelijk het meest gelezen genre. De bibliotheek heeft een aantal leuke verrassingen voor je in petto!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken!

• Update privacyverklaring

24 mei 2018

Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom informeren we je graag over onze herziene privacyverklaring.

Bekijk details van Update privacyverklaring