• Kerstverkoop Unicef

16 november 2017

Ook dit jaar verkoopt Unicef weer originele kaarten en cadeaus in de nieuwe bibliotheek.

Bekijk details van Kerstverkoop Unicef

• Ga je in 2018 voor Goud, Zilver, Brons of Professional? Nieuwe tarieven 2018

13 november 2017

Nieuwe tarieven en abonnementen in 2018. Een eerste aankondiging.

Bekijk details van Ga je in 2018 voor Goud, Zilver, Brons of Professional? Nieuwe tarieven 2018

• NS Publieksprijs

3 november 2017

Breng je stem uit op je favoriete boek!

Bekijk details van NS Publieksprijs

• Diabetescafé

1 november 2017

Het diabetescafé is er voor iedereen die te maken heeft met diabetes. Bij het diabetescafé komt van alles langs, van voeding en levensstijl tot medische ontwikkelingen en nieuwe behandelingen. Deel jouw ervaringen en doe inspiratie op van andermans verhalen.

Bekijk details van Diabetescafé

• Oproep: Levende Boeken gezocht!

18 oktober 2017

Op zaterdag 9 december organiseren wij een uniek evenement in de nieuwe bibliotheek: de ‘Human Library’. Hiervoor zijn wij op zoek naar ‘levende boeken’: mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met vooroordelen. Zij voeren korte een-op-een gesprekjes met bezoekers. Het doel is om een dialoog op te zetten tussen mensen die elkaar normaal gesproken misschien niet zouden tegenkomen. Zo kun je een gesprek aangaan met ‘boeken’ zoals ‘transgender’, ‘moslim’ en ‘gehandicapt’.

Bekijk details van Oproep: Levende Boeken gezocht!

• Gezocht: mode / fashion designers, ontwerpers, illustrators voor expositie

13 oktober 2017

Oproep! In januari 2018 wil de nieuwe bibliotheek haar expositieruimte aanbieden aan mode / fashion designers, ontwerpers, illustrators, you name it! Voor de expositie vindt er een opening plaats, en we verzorgen de nodige PR. Is jouw werk straks twee maanden lang bij ons te zien? Meld je aan!

Bekijk details van Gezocht: mode / fashion designers, ontwerpers, illustrators voor expositie

• Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

11 oktober 2017

Goed nieuws, ons ICT-systeem is eind september met succes toekomstbestendig gemaakt. En we hebben een tip voor onze app-gebruikers waarbij in sommige gevallen het inloggen niet lijkt te werken.

Bekijk details van Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

• Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

20 juli 2017

Gratis boeken inleveren bij de Picnic-bezorger, meer tijd om te lezen.

Bekijk details van Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

• Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

15 juni 2017

Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

Bekijk details van Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

• Nieuwe website!

27 maart 2017

Het is zo zover! De nieuwe website is live met een nieuw uiterlijk en een overzichtelijke indeling. Op dit moment wordt het een en ander nog getest om te kijken of de website naar behoren werkt. Het kan dus zijn dat bepaalde linkjes of knopjes niet helemaal goed werken. Maak je geen zorgen, we werken er hard aan om de website zo klant-vriendelijk mogelijk te maken.

Bekijk details van Nieuwe website!