• Online bibliotheek stopt met cursussen

19 december 2018

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Bekijk details van Online bibliotheek stopt met cursussen

• Tarieven 2019

14 december 2018

De tarieven van 2019 zijn bekend. Er is een passend abonnement voor iedereen.

Bekijk details van Tarieven 2019

• Cadeautips van de bieb!

10 december 2018

Kerst komt eraan en dat betekent de aftrap voor de cadeautjesperiode. Geen reden voor inkoopstress, want ook bij ons kun je leuke cadeautjes halen!

Bekijk details van Cadeautips van de bieb!

• Geef de bieb cadeau!

15 november 2018

Op zoek naar een origineel cadeau? Met een lidmaatschap van de nieuwe bibliotheek geef je een heel jaar ontspanning, inspiratie en verrassing cadeau! Er gaat een wereld open aan boeken, e-books, dvd’s, luisterboeken, cd's en tijdschriften.

Bekijk details van Geef de bieb cadeau!

• De Stadhuispromenade wordt een park!

7 september 2018

De Stadhuispromenade wordt een park! Hoe wil jij je tussenuur van werk, shoppen of studie doorbrengen in deze toekomstige groene oase? Stuur je idee in via tussenuurinalmere.nl.

Bekijk details van De Stadhuispromenade wordt een park!

• Vanaf 1 september binnentuin rookvrij

3 september 2018

Vanaf 1 september is de binnentuin rookvrij.

Bekijk details van Vanaf 1 september binnentuin rookvrij

• Inloggen zonder pincode

26 juni 2018

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met pincode bij de bibliotheek.

Bekijk details van Inloggen zonder pincode

• Update privacyverklaring

24 mei 2018

Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom informeren we je graag over onze herziene privacyverklaring.

Bekijk details van Update privacyverklaring

• Opening Hackerroom

18 mei 2018

Vandaag, vrijdag 18 mei, opende burgemeester Franc Weerwind de Hackerroom officieel. Dat gebeurde samen met groep 8 van basisschool de Heliotroop. Zij namen de escaperoom daadwerkelijk in gebruik.

Bekijk details van Opening Hackerroom

• Een Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ...?

30 maart 2018

Waarom een escaperoom in de bibliotheek? Valt er dan iets te leren of te ontdekken? Ja! En nog eens ja.

Bekijk details van Een Hackerroom in de nieuwe bibliotheek ...?