• Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

11 oktober 2017

Goed nieuws, ons ICT-systeem is eind september met succes toekomstbestendig gemaakt. En we hebben een tip voor onze app-gebruikers waarbij in sommige gevallen het inloggen niet lijkt te werken.

Bekijk details van Opnieuw inloggen in de bibliotheek App

• Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

20 juli 2017

Gratis boeken inleveren bij de Picnic-bezorger, meer tijd om te lezen.

Bekijk details van Samenwerking Picnic en de nieuwe bibliotheek

• Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

15 juni 2017

Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

Bekijk details van Passend lezen: gesproken boeken via streaming beluisteren!

• Hulp nodig bij je belastingaangifte?

16 maart 2017

Het inloopspreekuur van Het Gilde helpt je op weg!

Bekijk details van Hulp nodig bij je belastingaangifte?

• Nieuwe catalogus!

10 maart 2017

Wij gaan heel binnenkort over op een andere catalogus. Een boek vinden gaat nu nog makkelijker doordat in de resultatenlijst meteen staat of het boek al aanwezig is. En wil je een boek reserveren? Ook dat gaat heel eenvoudig omdat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.

Bekijk details van Nieuwe catalogus!

• Nieuw in de anders lezen collectie: de draagbare Daisyromspeler

16 februari 2017

Ook als je een visuele handicap of beperking hebt, dyslexie of andere fysieke leesproblemen, dan wil je toch lezen. Maar welke mogelijkheden heeft de bibliotheek daarvoor?

Bekijk details van Nieuw in de anders lezen collectie: de draagbare Daisyromspeler

• Gratis oefenen voor je theorie-examen rijbewijs!

10 februari 2017

Ga je op voor je theorie-examen rijbewijs en zijn de boeken uitgeleend?

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie-examen rijbewijs!

• Stichting wetswinkel en De Nieuwe Bibliotheek: 1 jaar samen

26 januari 2017

Op 6 januari 2016 opende de Wetswinkel Almere een nieuwe vestiging in bibliotheek Stad. Een unieke locatie in het kloppend hart van Almere! Hoe dicht wil je als Wetswinkel bij jouw klanten zitten? Hoe is het ons vergaan in het afgelopen jaar? Een korte schets.

Bekijk details van Stichting wetswinkel en De Nieuwe Bibliotheek: 1 jaar samen

• Biblyo: blogs van de nieuwe bibliotheek!

10 november 2016

Mischien heb je er al eens eentje langs zien komen: een blog van één van de medewerkers van de nieuwe bibliotheek. Sinds een tijdje schrijven wij met een select clubje blogs onder de titel Biblyo. We schrijven over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met film&muziek, literatuur en cultuur, tech en lifestyle. En uiteraard is er altijd een link met wat er bij ons te lenen, te lezen, te bekijken en te beleven valt!

Bekijk details van Biblyo: blogs van de nieuwe bibliotheek!

• Landelijk lenen

20 oktober 2016

Met uw eigen bibliotheekpas overal in Nederland lenen!

Bekijk details van Landelijk lenen