Biblyo: blogs van de nieuwe bibliotheek!

Gepubliceerd op: 10 november 2016 16:06

Biblyo

Mischien heb je er al eens eentje langs zien komen: een blog van één van de medewerkers van de nieuwe bibliotheek. Sinds een tijdje schrijven wij met een select clubje blogs onder de titel Biblyo. We schrijven over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met film&muziek, literatuur en cultuur, tech en lifestyle. En uiteraard is er altijd een link met wat er bij ons te lenen, te lezen, te bekijken en te beleven valt!

Vernieuwend

De naam van de bibliotheek in Almere heeft het eigenlijk al in zich: de nieuwe bibliotheek. Die naam brengt met zich mee dat we altijd vernieuwend willen zijn. En dat is in deze zich steeds meer digitaliserende maatschappij ook hard nodig. Met de blogs op deze site willen wij niet alleen jou, onze klant, van dienst zijn met allerhande, verbredende informatie, we willen op de lange termijn andere bibliotheken ook de gelegenheid bieden deze informatie te delen. De nieuwe bibliotheek breidt haar (digitale) diensten hiermee uit, door een kenniscentrum te worden, breder dan alleen de fysieke bibliotheek. En het bloggen brengt natuurlijk met zich mee dat jij ook jóuw kennis kunt delen. Door te reageren, waardoor communities ontstaan, maar ook door zelf mee te schrijven.

Meeschrijven?

Denk je dat jij een bijdrage kunt leveren aan de informatie op deze site? Wil je met ons meebloggen? Stuur dan een e-mail met je gegevens, achtergrond en motivatie naar digitallab@denieuwebibliotheek.nl. Wie weet is jouw blog hier dan binnenkort ook te vinden en boor je daarmee een nieuw netwerk aan!

Neem eens een kijkje op onze blogsite Biblyo: www.biblyo.nl!