Geef de bieb cadeau!

Gepubliceerd op: 15 november 2018 12:17

geef de bieb kado

Op zoek naar een origineel cadeau? Met een lidmaatschap van de nieuwe bibliotheek geef je een heel jaar ontspanning, inspiratie en verrassing cadeau! Er gaat een wereld open aan boeken, e-books, dvd’s, luisterboeken, cd's en tijdschriften.

En dat niet alleen, met een lidmaatschap krijgt de ontvanger korting op veel culturele activiteiten. Zoals op filmbezoeken, lezingen en voorstellingen, binnen en buiten de bibliotheek.

Het abonnement (Goud, Zilver of Brons), in de vorm van een bon, zit al in een feestelijke verpakking. Inpakken hoeft dus niet meer!

Onze klantenservicemedewerkers vertellen je graag meer over het cadeauabonnement, maar ook over de boekenbon én de filmbon. Ook die zijn bij ons te krijgen!