Almeerse kunstenaars gezocht

Gepubliceerd op: 28 november 2018 09:14

Voor een expositie tijdens de Boekenweek 2019 zijn wij op zoek naar Almeerse kunstenaars.

In maart 2019 vindt de landelijke Boekenweek plaats met als thema: ‘De moeder de vrouw’. Twee identiteiten, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden? Een relevante vraag waar je heel verschillend op kunt antwoorden; een onderwerp dat net zo veelzijdig is als dat er moeders en vrouwen zijn.

De nieuwe bibliotheek wil op dit thema aansluiten met een expositie in bibliotheek Stad.
Hiervoor zijn wij op zoek naar kunstwerken binnen dit thema en/of naar moeders en dochters die beiden kunst maken.

Groots en opvallend of juist subtiel, poëtisch en ontroerend. Weet jij met jouw kunstwerken een breed en groot publiek te boeien, inspireren en verrassen?

Mail dan vóór 10 december je contactgegevens naar m.baas@denieuwebibliotheek.nl