Hulp nodig bij je belastingaangifte?

Gepubliceerd op: 16 maart 2017 12:52

Het Gilde (VMCA)

Het inloopspreekuur van Het Gilde helpt je op weg!

Vanaf maart is het weer tijd voor de belastingaangifte! Heb je vragen over de aangifte van de inkomstenbelasting of wil je een toeslag aanvragen en weet je niet precies hoe dat werkt? Dan kun je in maart (2, 9, 16, 23 en 30 maart) en april (6, 13 en 20 april) op donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij het Inloopspreekuur Belastingvragen in bibliotheek Stad. Deskundige vrijwilligers van Het Gilde (VMCA) beantwoorden de vragen die je hebt over het invullen van de belastingaangifte. Let op: ze vullen de aangifte niet voor je in! Zij beantwoorden alleen de vragen die je hebt. Wel kun je tijdens het spreekuur een afspraak maken met iemand van Het Gilde om je ook bij het invullen te helpen. Het inloopspreekuur is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Naast het belastingspreekuur richten we vanaf maart op de 4e etage een werkplek in voor het doen van de belastingaangifte. Bedoeld voor mensen die hiervoor thuis de mogelijkheid niet hebben. Uiteraard zijn de computer en de verbinding goed beveiligd! De werkplek is te vinden in de achterste studiecel!