Met korting naar MARE van Vis à Vis?

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 14:45

Met korting naar MARE van Vis à Vis?

Vanaf 7 juni 2017 opent Vis à Vis haar poorten naast het Almeerderstrand voor Theater Spektakel MARE. Uitgerekend op deze locatie, die 1,60m onder de zeespiegel ligt, brengt Vis à Vis een verbluffende survival comedy met het wateroppervlak als lachspiegel.

Met de actiecode NIEUWEBIEB ontvang je € 5,- korting per kaartje (max. 8 kaarten per bestelling). Bestel je kaarten op de website van Vis à Vis.

Wassend water

Het publiek neemt deze zomer plaats op de overdekte tribunes om een wereld te aanschouwen die door het wassende water is opgeslokt. Wat overblijft van de beschaving is een handvol drenkelingen die zich vastklampen aan allerhande wrakstukken. Vis à Vis laat de ramp escaleren met op drift geraakt vastgoed, een verzopen nachtclub met onvaste floorshow, neerstortend vliegverkeer en een relatie die keihard op de klippen loopt.

Drijf-in

Een bassin gevuld met 1 miljoen liter water vormt de arena van dit grootschalige drijf-in theater. Vis à Vis creëert op haar eigen unieke locatie een wereld vol buitengewone mogelijkheden, visuele comedy, livemuziek en adembenemende vuur en water-effecten.