Spreekuren

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 28 feb

• Taalspreekuur Bekijk details

2 maart 2020 t/m 6 maart 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het DigiTaalhuis is voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

02 mrt t/m 06 mrt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 2 maart 2020 t/m 5 maart 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

2 maart 2020 t/m 5 maart 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben' is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod van de stad.

• Taalspreekuur Bekijk details

Gratis inloopspreekuur voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

02 mrt t/m 06 mrt

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 2 maart 2020, 09:30 t/m 5 maart 2020, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

• Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 03 mrt

• Inloopspreekuur Juridisch Loket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Buiten

Bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten kun je wekelijks, tijdens het inloopspreekuur van 10.00 - 12.00 uur, terecht voor gratis juridisch advies.

di 03 mrt

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland voor een onafhankelijk energieadvies.

wo 04 mrt

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 04 mrt