Spreekuren

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 3 juni 2019, 09:30 t/m 6 juni 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

03 jun t/m 06 jun

• Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 04 jun

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

wo 05 jun

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer (2e etage)

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

wo 05 jun

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 07 jun

za 08 jun

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 10 juni 2019 t/m 13 juni 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

10 jun t/m 13 jun

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 10 juni 2019 t/m 14 juni 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Inloopspreekuur voor iedereen die moeite heeft met lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

10 jun t/m 14 jun

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 10 juni 2019, 09:30 t/m 13 juni 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

10 jun t/m 13 jun