Spreekuren

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 2 september 2019, 09:30 t/m 5 september 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

02 sep t/m 05 sep

• Walk&Talk - d√© koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 03 sep

• Inloopspreekuur Juridisch Loket Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Buiten

Bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten kun je wekelijks, tijdens het inloopspreekuur van 10.00 - 12.00 uur, terecht voor gratis juridisch advies.

di 03 sep

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland en Energie Expertisecentrum Flevoland Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland en het Energie Expertisecentrum Flevoland voor onafhankelijk energieadvies (Energieloket) en ondersteuning bij duurzame energie- of energiebesparingsprojecten voor bedrijven en instellingen (Energie Expertisecentrum).

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer (2e etage)

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 06 sep

• Genealogie spreekuur Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de Etalage

Spreekuur over genealogie

za 07 sep

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

za 07 sep

• Taalspreekuur Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 9 september 2019 t/m 13 september 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het taalspreekuur vervalt van 15 juli tot en met 23 augustus.

09 sep t/m 13 sep