Spreekuren

• Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 05 feb

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

• Spreekuur Humanitas Bekijk details

Spreekuur humanitas Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de Etalage

Voorlichting aan aspirant vrijwilligers en aan hulpvragers over de werkwijze van Humanitas.

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Inloopspreekuur De Wetswinkel Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer 2e etage

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

11 februari 2019 t/m 14 februari 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

‘Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

11 feb t/m 14 feb

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 11 februari 2019 t/m 14 februari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

11 feb t/m 14 feb

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 11 februari 2019 t/m 15 februari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

11 feb t/m 15 feb

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Inloopspreekuur Mantelzorg Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 15 feb

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

18 februari 2019 t/m 21 februari 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

18 feb t/m 21 feb