Spreekuren

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland en Energie Expertisecentrum Flevoland Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland en het Energie Expertisecentrum Flevoland voor onafhankelijk energieadvies (Energieloket) en ondersteuning bij duurzame energie- of energiebesparingsprojecten voor bedrijven en instellingen (Energie Expertisecentrum).

wo 13 mei

• Inloopspreekuur Juridisch Loket Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Buiten

Bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten kun je wekelijks, tijdens het inloopspreekuur van 10.00 - 12.00 uur, terecht voor gratis juridisch advies.

di 19 mei

wo 20 mei