Spreekuren

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

Het Gilde (VMCA) helpt je met je vragen met betrekking tot het invullen van je belastingpapieren.

do 25 apr

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Haven, 1e verdieping in gebouw Corrosia.

vr 26 apr

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 29 april 2019 t/m 2 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

29 apr t/m 02 mei

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 29 april 2019 t/m 3 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

29 apr t/m 03 mei

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 29 april 2019, 09:30 t/m 2 mei 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

29 apr t/m 02 mei

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 01 mei

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer (2e etage)

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

wo 01 mei

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 03 mei

• Genealogie spreekuur Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de Etalage

Spreekuur over genealogie