Spreekuren

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 18 maart 2019 t/m 22 maart 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

18 mrt t/m 22 mrt

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 20 mrt

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Inloopspreekuur De Wetswinkel Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer 2e etage

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

wo 20 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

25 maart 2019 t/m 28 maart 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

‘Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

25 mrt t/m 28 mrt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 25 maart 2019 t/m 28 maart 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

25 mrt t/m 28 mrt

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 25 maart 2019 t/m 29 maart 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

25 mrt t/m 29 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

1 april 2019 t/m 4 april 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

01 apr t/m 04 apr

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 1 april 2019 t/m 4 april 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

01 apr t/m 04 apr

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 1 april 2019 t/m 5 april 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

01 apr t/m 05 apr

• Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 02 apr