Spreekuren

• Cultuurfonds Almere on Tour Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Poort

Maak kennis met de cultuurmakelaar en spar over dat concept waar je al zo lang mee rondloopt of pitch direct een project aan hem.

di 06 okt

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland voor een onafhankelijk energieadvies.

wo 07 okt

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 09 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

12 oktober 2020 t/m 16 oktober 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het DigiTaalhuis is voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal. Het Taalspreekuur gaat op maandag 17 augustus weer van start.

12 okt t/m 16 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

Op maandag 17 augustus gaat het Taalspreekuur weer van start. Dé plek voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

12 okt t/m 16 okt

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

wo 14 okt

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 14 okt

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 16 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

19 oktober 2020 t/m 23 oktober 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

19 okt t/m 23 okt