Spreekuren

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer (2e etage)

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

wo 17 apr

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

Het Gilde (VMCA) helpt je met je vragen met betrekking tot het invullen van je belastingpapieren.

do 18 apr

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 19 apr

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 22 april 2019 t/m 26 april 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

22 apr t/m 26 apr

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 22 april 2019, 09:30 t/m 25 april 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

22 apr t/m 25 apr

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 22 april 2019 t/m 25 april 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

22 apr t/m 25 apr

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

do 25 apr

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 29 april 2019 t/m 3 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

29 apr t/m 03 mei

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 29 april 2019, 09:30 t/m 2 mei 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

29 apr t/m 02 mei