Spreekuren

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 12 augustus 2019, 09:30 t/m 15 augustus 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

12 aug t/m 15 aug

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland en Energie Expertisecentrum Flevoland Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland en het Energie Expertisecentrum Flevoland voor onafhankelijk energieadvies (Energieloket) en ondersteuning bij duurzame energie- of energiebesparingsprojecten voor bedrijven en instellingen (Energie Expertisecentrum).

wo 14 aug

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

za 17 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 19 augustus 2019 t/m 22 augustus 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

19 aug t/m 22 aug

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 19 augustus 2019 t/m 23 augustus 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Inloopspreekuur voor iedereen die moeite heeft met lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

19 aug t/m 23 aug

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 19 augustus 2019, 09:30 t/m 22 augustus 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

19 aug t/m 22 aug

wo 21 aug

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer (2e etage)

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

wo 21 aug

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

za 24 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 26 augustus 2019 t/m 29 augustus 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

26 aug t/m 29 aug