Spreekuren

• Cultuurfonds Almere on Tour Bekijk details

Cultuurfonds Almere on Tour Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Poort

Maak kennis met de cultuurmakelaar en spar over dat concept waar je al zo lang mee rondloopt of pitch direct een project aan hem.

di 01 okt

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland en Energie Expertisecentrum Flevoland Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland en het Energie Expertisecentrum Flevoland voor onafhankelijk energieadvies (Energieloket) en ondersteuning bij duurzame energie- of energiebesparingsprojecten voor bedrijven en instellingen (Energie Expertisecentrum).

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer (2e etage)

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 04 okt

• Genealogie spreekuur Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de Etalage

Spreekuur over genealogie

za 05 okt

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

za 05 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 7 oktober 2019 t/m 11 oktober 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het taalspreekuur vervalt van 15 juli tot en met 23 augustus.

07 okt t/m 11 okt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 7 oktober 2019 t/m 10 oktober 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben' is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod van de stad.

07 okt t/m 10 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 7 oktober 2019 t/m 11 oktober 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het taalspreekuur vervalt van maandag 15 juli tot en met 23 augustus,