Spreekuren

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland voor een onafhankelijk energieadvies.

wo 04 nov

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 06 nov

• Taalspreekuur Bekijk details

9 november 2020 t/m 13 november 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het DigiTaalhuis is voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal. Het Taalspreekuur gaat op maandag 17 augustus weer van start.

09 nov t/m 13 nov

• Taalspreekuur Bekijk details

Op maandag 17 augustus gaat het Taalspreekuur weer van start. Dé plek voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

09 nov t/m 13 nov

wo 11 nov

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 11 nov

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 13 nov

• Taalspreekuur Bekijk details

16 november 2020 t/m 20 november 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

16 nov t/m 20 nov