Spreekuren

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland en Energie Expertisecentrum Flevoland Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland en het Energie Expertisecentrum Flevoland voor onafhankelijk energieadvies (Energieloket) en ondersteuning bij duurzame energie- of energiebesparingsprojecten voor bedrijven en instellingen (Energie Expertisecentrum).

wo 23 okt

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

za 26 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 28 oktober 2019 t/m 1 november 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het taalspreekuur vervalt van 15 juli tot en met 23 augustus.

28 okt t/m 01 nov

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 28 oktober 2019 t/m 31 oktober 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben' is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod van de stad.

28 okt t/m 31 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 28 oktober 2019 t/m 1 november 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het taalspreekuur vervalt van maandag 15 juli tot en met 23 augustus,

28 okt t/m 01 nov

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 28 oktober 2019, 09:30 t/m 31 oktober 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

28 okt t/m 31 okt

• Inloopspreekuur Juridisch Loket Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Buiten

Bij het servicepunt van het Juridisch Loket in bibliotheek Buiten kun je wekelijks, tijdens het inloopspreekuur van 10.00 - 12.00 uur, terecht voor gratis juridisch advies.

di 29 okt

wo 30 okt

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 30 okt

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 01 nov