Spreekuren

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

23 november 2020 t/m 26 november 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

In verband met corona zijn er momenteel géén inloopspreekuren. Je kunt wél een (video)bel afspraak maken.

23 nov t/m 26 nov

• Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 29 november 2020, 00:00 t/m 6 december 2020, 23:59 | De nieuwe bibliotheek

Vragen over je zorgtoeslag, huursubsidie, verlengen van je rijbewijs of andere zaken met betrekking tot het zakendoen met de digitale overheid? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk helpen we je verder.

29 nov t/m 06 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

30 november 2020 t/m 3 december 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

30 nov t/m 03 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

7 december 2020 t/m 10 december 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

07 dec t/m 10 dec

• Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 13 december 2020, 00:00 t/m 20 december 2020, 23:59 | De nieuwe bibliotheek

13 dec t/m 20 dec

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

14 december 2020 t/m 17 december 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad, Poort, Buiten en Haven

14 dec t/m 17 dec

Van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Haven - online

Het online spreekuur is bedoeld voor ouders van kinderen waarbij hoogbegaafdheid is vastgesteld of twijfel bestaat over de kenmerken van hoogbegaafdheid, maar ook voor hoogbegaafde volwassenen zelf.

ma 14 dec

Van 11:30 tot 12:15 | Bibliotheek Haven