Spreekuren

• Extra Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

VMCA inloopspreekuur belastingvragen Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

Het Gilde (VMCA) helpt je met je vragen met betrekking tot het invullen van je belastingpapieren.

do 24 aug

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 4 september 2017 t/m 8 september 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal. Je kunt je hier ook aanmelden als taalvrijwilliger.

04 sep t/m 08 sep

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 11 september 2017 t/m 15 september 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

11 sep t/m 15 sep

• Dyslexie spreekuur Bekijk details

Dyslexie spreekuur Van 09:30 tot 10:30 | Almere Stad, jeugdafdeling

Speciaal voor ouders met kinderen die dyslectisch zijn organiseert de bibliotheek een inloopspreekuur waar je terecht kunt met vragen over dyslexie.

di 12 sep

• Visio Voorlichting - inloop voor mensen met visuele beperkingen Bekijk details

Visio Voorlichting Van 10:30 tot 12:30 | Elke 4 weken | Stad, Anders Lezen 4e etage

Wanneer je slechter gaat zien en een bril niet meer voldoende is kun je elke tweede woensdag van de maand terecht bij het inloopspreekuur van Visio. De medewerker van Visio toont je dan de werkwijze van diverse hulpmiddelen. Je kunt hier ook terecht met vragen over de leeshulpmiddelen van de bibliotheek.

wo 13 sep

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 18 september 2017 t/m 22 september 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

18 sep t/m 22 sep

• Inloopspreekuur: werken in het buitenland Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke 4 weken | Bibliotheek Stad, informatiebalie 1e etage

Steeds meer mensen kijken voor werk naar de Europese arbeidsmarkt.

wo 20 sep

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 25 september 2017 t/m 29 september 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

25 sep t/m 29 sep

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 2 oktober 2017 t/m 6 oktober 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

02 okt t/m 06 okt

• Spreekuur Humanitas Bekijk details

Spreekuur humanitas Van 14:00 tot 16:00 | Stad, de Etalage

Voorlichting aan aspirant vrijwilligers en aan hulpvragers over de werkwijze van Humanitas.

wo 04 okt