Spreekuren

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

Het Gilde (VMCA) helpt je met je vragen met betrekking tot het invullen van je belastingpapieren.

do 19 apr

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 16 april 2018 t/m 19 april 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

16 apr t/m 19 apr

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 16 april 2018 t/m 20 april 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

16 apr t/m 20 apr

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Inloopspreekuur Mantelzorg Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 20 apr

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 23 april 2018 t/m 26 april 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

23 apr t/m 26 apr

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 23 april 2018 t/m 27 april 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

23 apr t/m 27 apr

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Almere Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 25 apr

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

do 26 apr