Spreekuren

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 25 juni 2018 t/m 28 juni 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

25 jun t/m 28 jun

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 25 juni 2018 t/m 29 juni 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

25 jun t/m 29 jun

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Almere Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 27 jun

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 2 juli 2018 t/m 5 juli 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

02 jul t/m 05 jul

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 2 juli 2018 t/m 6 juli 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

02 jul t/m 06 jul

• Diabetescafé Bekijk details

diabetescafé Van 10:00 tot 12:00 | De nieuwe bibliotheek - Jeugd van tegenwoordig

Het diabetescafé is er voor iedereen die te maken heeft met diabetes. Bij het diabetescafé komt van alles langs, van voeding en levensstijl tot medische ontwikkelingen en nieuwe behandelingen. Deel jouw ervaringen en doe inspiratie op van andermans verhalen.

di 03 jul

• Visio Voorlichting - inloop voor mensen met visuele beperkingen Bekijk details

Visio Voorlichting Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Almere Haven

Wanneer je slechter gaat zien en een bril niet meer voldoende is kun je elke eerste vrijdag van de (oneven) maand terecht bij het inloopspreekuur van Visio. De medewerker van Visio kan je de werkwijze van diverse hulpmiddelen tonen. Je kunt hier ook terecht met vragen over de leeshulpmiddelen van de bibliotheek.

vr 06 jul

• Genealogie spreekuur Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 15:00 | Stad, de Etalage

Spreekuur over genealogie