Spreekuren

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 16 oktober 2017 t/m 20 oktober 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal. Je kunt je hier ook aanmelden als taalvrijwilliger.

16 okt t/m 20 okt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 16 oktober 2017 t/m 19 oktober 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

16 okt t/m 19 okt

• Inloopspreekuur: werken in het buitenland Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, informatiebalie 1e etage

Steeds meer mensen kijken voor werk naar de Europese arbeidsmarkt.

wo 18 okt

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Inloopspreekuur De Wetswinkel Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer 2e etage

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

wo 18 okt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 23 oktober 2017 t/m 26 oktober 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

23 okt t/m 26 okt

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 23 oktober 2017 t/m 27 oktober 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

23 okt t/m 27 okt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 30 oktober 2017 t/m 2 november 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

30 okt t/m 02 nov

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 30 oktober 2017 t/m 3 november 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

30 okt t/m 03 nov

• Spreekuur Humanitas Bekijk details

Spreekuur humanitas Van 14:00 tot 16:00 | Stad, de Etalage

Voorlichting aan aspirant vrijwilligers en aan hulpvragers over de werkwijze van Humanitas.

wo 01 nov

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details