Spreekuren

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 26 februari 2018 t/m 1 maart 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

26 feb t/m 01 mrt

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 26 februari 2018 t/m 2 maart 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

26 feb t/m 02 mrt

• Visio Voorlichting - inloop voor mensen met visuele beperkingen Bekijk details

Visio Voorlichting Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Almere Haven

Wanneer je slechter gaat zien en een bril niet meer voldoende is kun je elke eerste vrijdag van de (oneven) maand terecht bij het inloopspreekuur van Visio. De medewerker van Visio kan je de werkwijze van diverse hulpmiddelen tonen. Je kunt hier ook terecht met vragen over de leeshulpmiddelen van de bibliotheek.

vr 02 mrt

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Inloopspreekuur Mantelzorg Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 02 mrt

• Diabetescafé Bekijk details

diabetescafé Van 10:00 tot 12:00 | De nieuwe bibliotheek - Jeugd van tegenwoordig

Het diabetescafé is er voor iedereen die te maken heeft met diabetes. Bij het diabetescafé komt van alles langs, van voeding en levensstijl tot medische ontwikkelingen en nieuwe behandelingen. Deel jouw ervaringen en doe inspiratie op van andermans verhalen.

za 03 mrt

• Genealogie spreekuur Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 15:00 | Stad, de Etalage

Spreekuur over genealogie

za 03 mrt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 5 maart 2018 t/m 8 maart 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

05 mrt t/m 08 mrt

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 5 maart 2018 t/m 9 maart 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

05 mrt t/m 09 mrt

• Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 06 mrt

• Cultuurfonds Almere on Tour Bekijk details

Cultuurfonds Almere on Tour Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Haven

Maak kennis met de cultuurmakelaar en spar over dat concept waar je al zo lang mee rondloopt of pitch direct een project aan hem.

di 06 mrt