Spreekuren

• Taalspreekuur Bekijk details

21 september 2020 t/m 25 september 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het DigiTaalhuis is voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal. Het Taalspreekuur gaat op maandag 17 augustus weer van start.

• Taalspreekuur Bekijk details

Op maandag 17 augustus gaat het Taalspreekuur weer van start. Dé plek voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

21 september 2020 t/m 25 september 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad

'Als ik later groot ben' is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod van de stad. Wil je met ons in gesprek gaan? Lees dan verder en maak een afspraak.

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland voor een onafhankelijk energieadvies.

wo 23 sep

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Haven

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 23 sep

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 25 sep

• Taalspreekuur Bekijk details

28 september 2020 t/m 2 oktober 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

28 september 2020 t/m 2 oktober 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad

• Inloopspreekuur Hoogbegaafdheid Bekijk details

Van 10:15 tot 11:00 | Bibliotheek Haven

Het inloopspreekuur is bedoeld voor ouders van kinderen waarbij hoogbegaafdheid is vastgesteld of twijfel bestaat over de kenmerken van hoogbegaafdheid, maar ook voor hoogbegaafde volwassenen zelf.

ma 28 sep