Spreekuren

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 11 december 2017 t/m 15 december 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

11 dec t/m 15 dec

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 11 december 2017 t/m 14 december 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

11 dec t/m 14 dec

• Visio Voorlichting - inloop voor mensen met visuele beperkingen Bekijk details

Visio Voorlichting Van 10:30 tot 12:30 | Stad, Anders Lezen 4e etage

Wanneer je slechter gaat zien en een bril niet meer voldoende is kun je elke tweede woensdag van de maand terecht bij het inloopspreekuur van Visio. De medewerker van Visio kan je de werkwijze van diverse hulpmiddelen tonen. Je kunt hier ook terecht met vragen over de leeshulpmiddelen van de bibliotheek.

wo 13 dec

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 18 december 2017 t/m 21 december 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

18 dec t/m 21 dec

• Inloopspreekuur Taalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 18 december 2017 t/m 22 december 2017 | Elke week | Bibliotheek Stad

18 dec t/m 22 dec

• Inloopspreekuur: werken in het buitenland Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, informatiebalie 1e etage

Steeds meer mensen kijken voor werk naar de Europese arbeidsmarkt.

wo 20 dec

• Inloopspreekuur De Wetswinkel Bekijk details

Inloopspreekuur De Wetswinkel Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer 2e etage

Ben je op zoek naar advies of informatie over een (sociaal of juridisch) probleem? Of heb je hulp en/of begeleiding nodig bij het oplossen van een probleem? De Wetswinkel kan je hierbij helpen.

wo 20 dec

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 25 december 2017 t/m 28 december 2017 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

25 dec t/m 28 dec