Spreekuren

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Stad

Tijdens dit Taalspreekuur geven vrijwilligers informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

di 22 jun

• Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 27 juni 2021, 00:00 t/m 4 juli 2021, 23:59 | De nieuwe bibliotheek

Vragen over je zorgtoeslag, huursubsidie, verlengen van je rijbewijs of andere zaken met betrekking tot het zakendoen met de digitale overheid? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk helpen we je verder.

27 jun t/m 04 jul

di 29 jun

di 06 jul

• Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk Bekijk details