Spreekuren

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 20 augustus 2018 t/m 23 augustus 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

20 aug t/m 23 aug

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 20 augustus 2018 t/m 24 augustus 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

20 aug t/m 24 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Buiten en Haven

‘Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

wo 22 aug

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 27 augustus 2018 t/m 30 augustus 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

27 aug t/m 30 aug

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 27 augustus 2018 t/m 31 augustus 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

27 aug t/m 31 aug

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Buiten en Haven

wo 29 aug

• Genealogie spreekuur Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 15:00 | Stad, de Etalage

Spreekuur over genealogie

za 01 sep

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 3 september 2018 t/m 6 september 2018 | Elke week | Almere Stad, Buiten en Haven

03 sep t/m 06 sep

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 3 september 2018 t/m 7 september 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

03 sep t/m 07 sep

• Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 04 sep