Spreekuren

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 15 oktober 2018 t/m 19 oktober 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

15 okt t/m 19 okt

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Inloopspreekuur Mantelzorg Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 19 okt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 22 oktober 2018 t/m 25 oktober 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

22 okt t/m 25 okt

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 22 oktober 2018 t/m 26 oktober 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad

22 okt t/m 26 okt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

23 oktober 2018 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

‘Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

di 23 okt

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 29 oktober 2018 t/m 1 november 2018 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

29 okt t/m 01 nov