Spreekuren

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

Inloopspreekuur van het Energieloket Flevoland voor een onafhankelijk energieadvies.

wo 12 aug

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 14 aug

• Taalspreekuur Bekijk details

10 augustus 2020 t/m 14 augustus 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Het DigiTaalhuis is voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal. Het Taalspreekuur gaat op maandag 17 augustus weer van start.

10 aug t/m 14 aug

• Taalspreekuur Bekijk details

17 augustus 2020 t/m 21 augustus 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

17 aug t/m 21 aug

• Taalspreekuur Bekijk details

Op maandag 17 augustus gaat het Taalspreekuur weer van start. Dé plek voor iedereen die moeite heeft met het lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

17 aug t/m 21 aug

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

wo 19 aug

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 19 aug

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Heb je uitstel aangevraagd voor het indienen van je belastingaangifte en heb je hulp nodig bij het invullen van het aangiftebiljet? Kom dan naar het inloopspreekuur in bibliotheek Stad.

do 20 aug

Van 09:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Haven

Kom langs bij het Energieloket Flevoland voor onafhankelijk energieadvies.

vr 21 aug

• Taalspreekuur Bekijk details

24 augustus 2020 t/m 28 augustus 2020 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

24 aug t/m 28 aug