Spreekuren

21 januari 2019 t/m 24 januari 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

‘Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

21 jan t/m 24 jan

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 21 januari 2019 t/m 24 januari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

21 jan t/m 24 jan

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 21 januari 2019 t/m 25 januari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

21 jan t/m 25 jan

28 januari 2019 t/m 31 januari 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

28 jan t/m 31 jan

• Digitale helpdesk Bekijk details

Digitale Helpdesk 28 januari 2019 t/m 31 januari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

28 jan t/m 31 jan

• Inloopspreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Agenda schrijven elke week inloopspreekuur taal 28 januari 2019 t/m 1 februari 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

28 jan t/m 01 feb

• Inloopspreekuur De Mantelzorgpraktijk Bekijk details

Inloopspreekuur Mantelzorg Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, 1e etage

Voor mantelzorgers die op zoek zijn naar informatie of vastlopen in de verschillende procedures. De Mantelzorgpraktijk kan je daarbij helpen.

vr 01 feb

4 februari 2019 t/m 7 februari 2019 | Elke week | Stad, Buiten en Haven

04 feb t/m 07 feb

• Digitale helpdesk Bekijk details