Spreekuren

• Inloopspreekuur Energieloket Flevoland Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Stad, de Etalage

za 25 mei

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 27 mei 2019 t/m 30 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

27 mei t/m 30 mei

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 27 mei 2019 t/m 31 mei 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Inloopspreekuur voor iedereen die moeite heeft met lezen, spreken of schrijven in de Nederlandse taal.

27 mei t/m 31 mei

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 27 mei 2019, 09:30 t/m 30 mei 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

27 mei t/m 30 mei

wo 29 mei

• Fonds bijzondere Noden Bekijk details

Stichting fonds bijzondere noden Van 13:30 tot 17:30 | Bibliotheek Stad - de etalage

Het Fonds voor Bijzondere Noden is een noodhulpfonds dat Almeerders ondersteunt die tussen wal en schip vallen. Het Fonds werkt nauw samen met het Voedsel Loket Almere, met de lokale Diaconie en met andere hulporganisaties en leveranciers van tweedehands goederen.

wo 29 mei

• Genealogie spreekuur Bekijk details

Genealogie spreekuur Van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Stad, de Etalage

Spreekuur over genealogie