Spreekuren

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 25 maart 2019, 09:30 t/m 28 maart 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

25 mrt t/m 28 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 25 maart 2019 t/m 28 maart 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

'Als ik later groot ben’ is een project dat als doel heeft de vragen en behoeftes van kinderen en jongeren nog beter te verbinden met het aanbod in de stad.

25 mrt t/m 28 mrt

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 25 maart 2019 t/m 29 maart 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

25 mrt t/m 29 mrt

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer

Het Gilde (VMCA) helpt je met je vragen met betrekking tot het invullen van je belastingpapieren.

do 28 mrt

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Haven, 1e verdieping in gebouw Corrosia.

vr 29 mrt

• Als ik later groot ben - de Brievenbus Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 1 april 2019 t/m 4 april 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad, Buiten en Haven

01 apr t/m 04 apr

• Taalspreekuur Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 1 april 2019 t/m 5 april 2019 | Elke week | Bibliotheek Stad | informatiebalie 1e etage

Vrijwilligers geven je informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

01 apr t/m 05 apr

• Digitale Helpdesk Bekijk details

Workshop: e-books lenen en downloaden 1 april 2019, 09:30 t/m 4 april 2019, 11:30 | Elke week | Bibliotheek Stad | Buiten | Haven

01 apr t/m 04 apr

• Walk&Talk - dé koffiepauze voor werkzoekenden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal, 4e etage

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

di 02 apr

• Cultuurfonds Almere on Tour Bekijk details

Cultuurfonds Almere on Tour Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Poort

Maak kennis met de cultuurmakelaar en spar over dat concept waar je al zo lang mee rondloopt of pitch direct een project aan hem.

di 02 apr