Spreekuren

• Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 25 juli 2021, 00:00 t/m 1 augustus 2021, 23:59 | De nieuwe bibliotheek

Vragen over je zorgtoeslag, huursubsidie, verlengen van je rijbewijs of andere zaken met betrekking tot het zakendoen met de digitale overheid? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk helpen we je verder.

25 jul t/m 01 aug

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | Stad | De nieuwe kamer (2e etage)

Inloopspreekuur voor iedereen met vragen over leren en werken. De aanwezige adviseurs bieden kosteloos persoonlijk scholings- en loopbaanadvies.

di 03 aug

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Stad

Tijdens dit Taalspreekuur geven vrijwilligers informatie over het beter leren van de Nederlandse taal.

di 03 aug

• Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 8 augustus 2021, 00:00 t/m 15 augustus 2021, 23:59 | De nieuwe bibliotheek

08 aug t/m 15 aug

di 10 aug

di 10 aug

di 17 aug

di 17 aug

• Inloopspreekuur Belastingvragen Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal

Het Gilde (VMCA) helpt je met je vragen met betrekking tot het invullen van je belastingpapieren.

do 19 aug

• Informatiepunt Digitale Overheid – Digit@le helpdesk Bekijk details

Woman’s hands touching computer mouse and keys of black opened laptop 22 augustus 2021, 00:00 t/m 29 augustus 2021, 23:59 | De nieuwe bibliotheek

22 aug t/m 29 aug