De Hackerroom

Kun jij een oud kwaad binnen een uur stoppen en jezelf redden van eeuwige opsluiting? Probeer het uit in onze gloednieuwe Hackerroom! De Hackerroom is een uitdagende escaperoom met een digitaal thema. Werk samen om puzzels op te lossen en leer tegelijkertijd hoe computers werken!

De Hackerroom is voor 3 tot 6 personen bedoeld, kost € 120,- tijdens piekuren en € 96,- tijdens daluren. Ook kun je altijd 20% korting winnen! Daarvoor moet je wel de kortingscode winnen door onze CMD game te spelen. Deze is hieronder te zien, maar ook te vinden op www.hackerroom.nl/cmdgame

Meer informatie over prijzen en beschikbare tijden? Kijk op www.hackerroom.nl. Meteen reserveren? Kijk dan hier

Schrijf je in voor de open dag van de Hacker Academy en test of je een volwaardige hacker kunt worden op het Global Information Center! 

Tijdens de open dag leer je niet alleen over de geschiedenis van het Global Information Center, maar mag je ook een kijkje nemen in de Hackerroom! 

Speciaal voor scholen

Voor scholen is er een speciale versie van de Hackerroom ontwikkeld. Deze versie is gemaakt om kinderen tussen de 8 en 13 jaar spelenderwijs enthousiast te maken over technologie, door op laagdrempelige wijze onderwerpen zoals computers, binaire taal, internet en coderen te behandelen. 

Deze versie van de Hackerroom is bedoeld voor groepen 7 en 8 van het basisonderwijs, en klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Per sessie is er ruimte voor maximaal 30 kinderen. Geinteresseerd? Kijk even op https://hackerroom.nl/voor-scholen/.

Online leeromgeving

Om je beter voor te bereiden op je ontsnapping uit de escaperoom, kun je op de website van de Hackerroom alvast kennis maken met de onderwerpen waarmee je te maken gaat krijgen! Heel erg behulpzaam, helemaal als je nog niet zo goed je weg weet te vinden in het digitale landschap.

Klik hier voor de online leeromgeving, het duurt maar 30 minuten!